Самий забитий банк, у який я якогось поліз
Курс валют в Креди Агриколь Банке
EUR | 47 | 47.85 |
1. Банкоматний роумінг. Він тупо не працює, бо банк не приймає в ньому участі. Служба підтримки навіть не в темі, про що це. Таке враження, що вони ходять тільки у свої банкомати, а їх у тії же столиці ну прямо на кожному розі. Скоро обженуть по кількості Приват. Як взагали сьогодні про це можно не чути і не користуватися цим?
2. Валютні картки у застосунку. Вони тупо ні на що не здатні. P2P переказ на картку іноземного банку у межах НБУ? Ні, не чули. Тільки купити валюту онлайн і прийти її зняти. При тому, що долари майже завжди білі. На питання «чому цим щойно видали сині, а мені суєте білі?» дуже оригінальна відповідь: «Це співробітники посольства і в нас з ними дороговор, маємо видавати завжди нові їм за договором. А так, всі долари однакові у обігу» — «Ну так дайте їм білі, якщо вони однакові» — «Це співробітники посольства і в нас з ними дороговор, маємо видавати завжди нові їм за договором» — «Так я клієнт банку. Дайте мені теж нового зразка» — «Це співробітники посольства і в нас з ними дороговор, маємо видавати завжди нові їм за договором». Треба було санітарів викликати, бо щось заїло.