Минфин - Курсы валют Украины

Тільки погані враження за 2024 рік.

AlexGP 16 декабря 2024, 12:03
Отделение по адресу: Киев, ул. О. Гончара, 41
Довгий час користувався банком як для ведення фопу, так і для власного користування. Після початку повномасштабного вторгнення моя фоп діяльність припинилась і дохід перестав надходити до рахунку. Два рази мені дзвонизи з відділення і доволі грубо розпитували чому на фоп рахунок не заходять гроші. Одного пояснення, що через війну фоп накрився мідним тазом схоже не вистачило. Далі-гірше. Коли я був фопом мені запропонували «преміум» рахунок, за який немає коміссії якщо оборот 15 тисяч гривень в місяць. На початку війни ці коммісії прибрали. Але в цьому році вернули. Я зараз агріколем майже не користувався, карта з «преміум» рахунку була просрочена і її зьїв банкомат, карту я заблокував. Сьогодні побачив, що на заблокованній картці -525 гривень. Коротше мені нарахували 525 гривень боргу за рахунок яким я не користувався і картка до якого була заблокована. Закрити картку поки не погасиш борг не можна. Також в агріколі прибрали інтернет банкінг і залишили лише мобільний додаток, який набагато менш зручний. Плюс дзвінки до операторів по 15 хвилин треба чекати. Дуже не рекомендую звязуватись з цим банком. Якість послуг в порівнянні з тим, що були до повномасштабної війни знизилась карастрофічно. А от коммісії нікуди не ділись.