відношення до клієнтів
В мене з банком АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» давні відносини з 2007 року, коли я брав кредит на автомобіль. В 2009 р була криза, стрибок курсу валют з 5,00 до 10,00 за $1. Тоді я звертався до банку, вони призначали зустріч для вирішення проблем по платежу. В 2020 р був також кредит але в мене був форс-мажор. Я розумів що я майже рік не зможу платити внески. Написав листа до центрального офісу з надією на зустріч для планування якогось графіка погашення. Але марно. Там політика до клієнтів змінилась докорінно. Вони спочатку казали що так зустріч можлива, але вона так і не відбулась. На інші 8 листів вони писали відписки та вимагали погашення заборгованості. Тобто як клієнт я їх більше не цікавив. Справа в тому що це французький банк. Керує представник банку із Парижа. По персоналу видно одразу: будь яке нестандарте питання задай — персонал впадає в ступор. По обслуговуванню більш-менш реакція адекватна. Щоб ви розуміли чому у всіх відділеннях ніхто нічого не вирішує. Все вирішує в центральному офісі. Тому «гаряча лінія» у них така ж сама безпорадна. Мені вона 3 місяця потому пропонувала кредит «як сумлінному клієнту». Я до чого. Вони загнали таким чином проблему в глухий кут. Я звернувся до центрального офісу в Париже. Відповідь прийшла з українського офісу банка з такою самою відповіддю, що і в минулому році. Все оказалось марно. Тому я вирішив провести пікет біля центрального офісу в Києві (м. Київ, вул. Євгена Чикаленка 42/4) з вимогою таки надати мені зустріч з керівництвом банку для вирішення мого питання. В 2023 р вони встигли продати мій кредит який був 280000,00 колекторської компанії і борг мій вже 480000,00 грн. Я з цім не погоджуюсь. Тому якщо є бажаючі висловити своє відношення к цьому банку приходьте. Нехай керівник вийде та пояснить чому банк так відноситься до клієнтів. У нас війна в країні. Тому у людей є різні причини щоб чому не своєчасно відбуваються погашення.
Курс валют в Креди Агриколь Банке
PLN | 10 | 10.25 |