Аферисты!
- Вакуленко Павел
- 10 октября 2024, 17:38
В правильных банках, купленную валюту выдают или под заказ или сразу и не каких комиссий за выдачу или навязываний депозитов нет.
А ваш ответ — это галимая маячня!
А ваш ответ — это галимая маячня!
- Вакуленко Павел
- 10 октября 2024, 17:39
Жульё!!!
- Інга Фесенко
- 26 декабря 2024, 21:07
Почекайте, чому аферисти? ви ж не зайшли просто з вулиці і не купуєте просто долар в обміннику. ви хочете зняти і ще й за найкращим курсом. я не бачу тут ніякої афери
- Артем Евдокименко
- 27 декабря 2024, 13:56
Манипулируете сейчас: «Нацбанк Украины обязал банки своей директивой продавать населению безналичную валюту до 50.000 гривен в месяц в одном банке». Вам не дали такой возможности? Конечно будут какие-то условия, тем более если вы хотите по 41,30 доллар
- Илона Тархенко
- 28 декабря 2024, 11:23
Перший раз бачу, щоб скаржилися на відсутність черг у банку) на Еспланадній узагалі то нормальне відділення, на Нижньому Валу і Бандери теж
- Ігнат Фролов
- 29 декабря 2024, 11:55
Явно замовний відгук не розумію як його взагалі пропустили: мені не продали валюту як мені захотілося — тепер ви козли і сервіс *** . Спробуйте ще в інші банки зайти і, наприклад, вимагати бакси по 8. цікаво що вам скажуть
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми зауваженнями. Ми цінуємо кожного Клієнта і розуміємо, як важливо враховувати кожен відгук, навіть якщо він є критичним. Чесний зворотний зв'язок допомагає нам покращувати рівень обслуговування.
Для справедливого висвітлення ситуації зазначимо, що працівник відділення надав Вам інформацію про декілька варіантів Валютообміну On-line, діючих у Банку, а саме:
— миттєве зняття коштів з комісією 1%
— безкоштовне зняття за умови розміщення коштів на депозитний рахунок (31 день мінімально).
Банк не порушує жодних директив, адже працює відповідно до вимог регулятора і чинного законодавства України.
Наш пріоритет – озвучити Клієнту всі можливі опції для прийняття зваженого та комфортного рішення. Тому вважаємо, що обставини, які призвели до негативного відгуку є прикрим непорозумінням.
Дякуємо, що свого часу Ви обрали COMINBANK і були нашим Клієнтом.
Щиро сподіваємося на взаємоповагу і співпрацю в майбутньому та будемо раді надалі залишатися для вас надійним фінансовим партнером.