Минфин - Курсы валют Украины

Установить

«Visa Друзі Easy Pay» від Траст банку - гарна ідея зіпсована непрофесійною реалізацією

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
kingcity 2 января 2016, 15:36
Взнав про програму «Друзі Easy Pay» у Траст Банку і вирішив нею скористатись.Програма передбачає можливість оформлення двох карток — VISA CLASSIC (миттєвої) і VISA GOLD (іменної).Оформлення здійснював у Львівському відділенні банку.Тепер тільки факти:
1, Миттєву картку видали зразу ж.Активація її теж відбулась без проблем.Щоб оформити заявку на картку голд, був змушений прийти до банку ще раз — враження, що працівники просто не знали про існування такої картки.
2.Працівники банку обіцяли повідомити мене коли картка буде готова, але так цього і не зробили.
3.Як здійснити активацію картки голд працівники львівського відділення теж не знали, пообіцяли вияснити це у головному банку і мені передзвонити.Але так цього і не зробили.Щоб активувати картку, я змушений був неодноразово дзвонити в службу клієнтської підтримки банку, а тривав цей процес тиждень.
4.Така сама ситуація з СМС-банкінгом — на миттєвій картці він працює, на іменній — ні.Звернення в службу підтримки з цього приводу результату не дали.Хоча мені передзвонювали, запевняли, що послугу вже підключено, але вона все одно не працює.
5.Поповнював картковий рахунок через «Easy Pay», поповнення відбулось миттєво і без комісій — це дуже зручно.
6.В перший же день, коли я спробував розрахуватись картками в магазинах з мене було знято комісію (хоча я не здійснював операцій за які вона передбачена).Знову довелось дзвонити в клієнтську підтримку і через деякий час комісію мені повернули, як нараховану помилково.
7.Працівники служби підтримки спілкуються ввічливо, але допомогти можуть мало чим — вони просто передають інформацію у відповідні підрозділи.На питання, чому виникла та чи інша проблема відповідь одна -«по технічних причинах».
Мій висновок — сама програма «Друзі Easy Pay» є привабливою.Але те, як її реалізував «Траст банк», відбиває всяке бажання нею користуватись та і взагалі продовжувати якусь співпрацю з банком.Тому зараз я цими картками не користуюсь — почекаю, може колись ситуація зміниться.

Комментарии - 1

+
0
iu76
iu76
6 апреля 2016, 8:42
#
Я тоже стал клиентом данной программы.Также за два захода получил Голд. Смс-уведомления по Голду подключилось после нескольких звонков в контакт-центр.На сайте «EasyPay» Голд-карта не хотела привязываться автоматически-пришлось вязать стандартным способом с блокировкой одной гривны.Но есть одно неоспоримое достоинство-с помощью карты «Друзі Easy Pay» можно без комиссии пополнять карты любых банков Украины! Больше достоинств у данной программы нет
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Траст 💰 / Отзывы о Банке Траст 📝 / «Visa Друзі Easy Pay» від Траст банку - гарна ідея зіпсована непрофесійною реалізацією