Банк ошукує людей
Шановні, коли мені перерахували в ваш банк мої гроші, то нащо -примусово, їх ставити в ваш банк під 10% депозит. Щоб я потім втрачав велику суму грошей, при розірванні депозиту.
Один із депозитів, який перерахували в UniCredit Bank я получив одразу усю суму, а у вас я втратив 3 дні і ще 550 грн. Ваш банк в Галичі тільки думає як би здерти в людей гроші. Я ще гіршого банку не бачив, хоча я з багатьма банками співпрацюю і ними задоволений.
Ганьба, ганьба. Тепер буду обходити десятими дорогами ваш «банк». Банк дерунів
Ганьба, ганьба. Тепер буду обходити десятими дорогами ваш «банк». Банк дерунів
- IvanPetrov
- 22 июня 2015, 21:16
«обшукувати» — это «обыскивать»
Вы, видимо, имели в виду «ошукувати»
Вы, видимо, имели в виду «ошукувати»
Курс валют в Райффайзен Банке
Шановна влада, чи мають право вони обшукувати людей?! БАНК ВІДСТОЙ. ФУУУУУ
З метою збереження клієнтських коштів, виявлення та подальше задоволення індивідуальних потреб Клієнта, співробітниками відділень проводиться робота щодо ознайомлення з продуктами Банку. При цьому, Клієнт залишає за собою право відмовитись від наданих пропозицій.
Додатково, зауважимо, що виплата коштів при достроковому розторгненні депозитного рахунку проводиться через 2 банківські дні з моменту отримання заяви від Клієнта. При цьому, за видачу суми вкладу протягом першого календарного місяця з дати укладення договору Вкладник додатково сплачує Банку комісію за розрахунково-касове обслуговування у розмірі 0,5% від суми вкладу. Банк має право самостійно утримувати дану комісію із суми вкладу при його виплаті шляхом здійснення договірного списання. Дані умови передбачені договорами, які укладаються при відкритті депозитів Банку.
Сподіваємось, що, надані Банком роз’яснення, сприятимуть порозумінню в ситуації, що склалась.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».