Заблокировали карту
Ты больше переводов на карту получай и скоро по другим банкам тоже отлетишь гений.
- natashaGra
- 23 марта 2026, 12:17
Вообщето это уже схема райфа фирменная так сказать. В тредс сплошняком такие истории. Банк ни репутацией своей не дорожит, ни клиентами. Вопрос долго ли проживет такой банк с таким копипастом
Курс валют в Райффайзен Банке
| PLN | 11.3 | 12.3 |
Вот просто сделали из меня какого-то мошенника и не дают объяснится и просто закрывают счет, это по вашему нормально?
Короче банк то не плохой, но вот это все просто перечеркивает июнго плюсы полностью
Розуміємо Ваше розчарування, особливо коли сервіс та умови Вам підходили і Ви активно користувалися рахунком. Ситуації такого типу завжди неприємні і шкода, що вона торкнулася саме Вас.
Маємо пояснити, що банк діє в межах вимог законодавства та власних внутрішніх процедур, які зобов’язують перевіряти операції клієнтів. Важливий момент — рахунки фізичних осіб можуть використовуватися лише для особистих розрахунків. Якщо на карту надходить багато платежів, пов’язаних із продажами чи діяльністю, що має ознаки підприємницької, банк повинен провести додаткову перевірку. Рішення про обмеження чи закриття рахунку приймається тільки після ретельного аналізу інформації.
Передали запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо
З повагою та турботою,
@RaifHelp