Жахлива підтримка

Irina0685 4 марта 2026, 11:26
Дуже рідко залишаю відгуки, особливо негативні, але це той випадок, коли вже немає терпіння. В банку Аваль найжахливіша підтримка! За телефоном неможливо достукатись до спілкування з оператором-людино, постійно бот відповідає. Така ж ситуація з чатом у додатку. Поки переведуть на менеджера, пройде чимало часу. Ще й самі оператори відповідають досить довго.
Для банку це не є припустимим! Клієнти не повинні проходити цілі кола пекла, щоб достукатись до менеджера та отримати нормальну відповідь по питанню.
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 4 марта 2026, 11:33
Добрий день. Щиро прикро читати, що у Вас склалося настільки негативне враження про нашу підтримку. Це точно не той досвід, який ми хочемо давати клієнтам, і нам дуже шкода, що Вам довелося проходити крізь такі труднощі.
Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити час очікування та зробити спілкування з менеджером швидшим. Бот справді відповідає першим та це допомагає швидше знаходити прості рішення, але в складних ситуаціях передача до оператора має відбуватися без зайвих затримок.
Хочемо проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні, якщо все ж таки не отримали бажану допомогу. Будемо вдячні, якщо Ви надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
З повагою та турботою,

@RaifHelp
SergeyNina
SergeyNina
4 марта 2026, 13:21
Я пишу слова оператор, шахрайство переключают на человека

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке