Заблокував рахунки, немає відповіді

Аріна Талавіра 23 января 2026, 13:16
Отделение по адресу: Одесса, ул. Левитана, 101
Банк ***, я фоп, працюю тільки в білу, всі налоги сплачені, маю свою інтернет крамницю, відкрила рахунок і через 5 днів після відкриття мені надійшла велика сума від іншого фоп, предоплата за заказ, банк відразу мене заблокував без попередження, виходить так, що людина мені оплатила, а банк тут же заблокував і я не маю коштів щоб розрахуватись з постачальниками. Коли я побачила що заблокували всі мої рахунки, я звернулась до відділення з питанням чому так, отримала лист з причиною блокування тільки через два дні.
Почала процедуру проходження фінмоніторингу. В застосунку ніхто мені не відповідає, тому написала на пошту, відправила всі документи які підтверджують мій фінансовий стан, накладні, опис діяльності і т.д. отримала відповідь, надіслала знов уточнюючі данні і все, на цьому все зупинилось, відписали що дякуємо за надані документи і з тих пір вже місяць ні слуху ні духу, дзвонила на гарячу лінію вже багато разів, конткретної відповіді не почула. Доречі, мені здається що банк не має уявлення як працюють фоп на 2 групі, вимагають те, що мені просто не потрібно для моєї діяльності. Я такого відношення до клієнтів від міжнародного банку не очікувала. Бачу що банк просто користується моїми коштами.
Райффайзен Банк
23 января 2026, 13:22
Добрий день.
Дуже шкода, що у Вас виникла така ситуація. Хочемо запевнити, що в Райфі ми суворо дотримуємося вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому уважно аналізуємо всі операції, аби гарантувати максимальний захист коштів наших клієнтів.
Розраховуємо на Ваше розуміння важливості періодичних перевірок походження коштів і надання підтвердних документів. Це необхідна вимога законодавства та частина спільної безпеки.
Ми завжди готові детально розглянути кожну ситуацію та допомогти індивідуально. Тому просимо надіслати, будь ласка, ідентифікаційний номер та контактний телефон у приватні повідомлення.
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 23 января 2026, 13:36
За Вашим зверненням вже створено запит до менеджера з обслуговування клієнтів. Він проаналізує ситуацію та зв’яжеться з Вами для подальшої комунікації. Будь ласка, очікуйте, ми працюємо над вирішенням питання.
З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
23 января 2026, 13:36
Полезный комментарий
З повагою та турботою,
23 января 2026, 13:47

Райффайзен Банк — український банк де працюють виключно українці,
а фінмоніторинг Райффайзен Банку — реальне дно.
23 января 2026, 14:02
Скарга до НБУ прискорить розгляд.

Віталій Іванов
Віталій Іванов
23 января 2026, 18:52
Та сама історія — просто іздіваються і футболять
ФОП там не відкривайте ні при яких обставин бо там на вас начхати

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке