Співпраця банку з шахраями

Tolian1986 8 декабря 2025, 21:53
Отделение по адресу: Полтава, ул. Монастырская, 5-А
Якщо бачите Банк Райффайзен то проходьте мимо якщо не хочете спіткнутися з шахраями. Працівники банку зливають інформацію про клієнтів та про операції клієнтів шахраям, які в свою чергу використовують дану інформацію для шахрайських дій, а саме представляються представниками банку говорять вам інформацію яку можуть знати лише працівники банку, входять в довіру і переказують ваші кошти без вашого відома на підставі рахунки.
Райффайзен Банк
9 декабря 2025, 8:56
Добрий день! Дякуємо за очікування відповіді.
Захист даних — один із головних пріоритетів Райфу.
Запевняємо, що доступ до даних клієнтів мають лише обмежена кількість співробітників, які пройшли навчання з захисту персональних даних і підписали зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації.
Система управління інформаційною безпекою Райффайзен Банку відповідає вимогам українського законодавства та стандартам RBI. Ми застосовуємо сучасні технології для виявлення підозрілих дій в акаунтах і операціях, щоб захистити кошти, довірені нам клієнтами.
Описана Вами ситуація абсолютно не відповідає стандартам та вимогам конфіденційності Банку. Ми б хотіли детально її проаналізувати, щоб зрозуміти всі обставини та запобігти подібним випадкам у майбутньому. Будь ласка, надішліть нам деталі у приватні повідомлення.

З повагою та турботою,
@RaifHelp