В Авалі якщо ти ФОП не можливо відкрити кредитну карту з кредитним лімітом

Я ФОП, з 2004 року маю підприємницький рахунок у вашому банку. І ніде і іншому підприємницьких рахунків не маю і не мала. Всі кошти зароблені крутяться в Авалі. І не малі — у мене 3 група єдиного податку — дозволений дохід заповнений. Звернулася і Мій Райф, як фізична особа з проханням Відкрити кредитну карту. Відповіли, що якщо я ФОП, то мені не можна відкрити таку карту. Передали моє звернення у відповідний відділ для ФОПів. Там мені відповіли, що для ФОПів взагалі кредитні карти не видаються. Я не можу зрозуміти: якщо я підприємець, то виходить так, що кредитну карту я у вашому банку, якому довіряю усі свої доходи отримати не можу?
Райффайзен Банк

Цінуємо довіру, яку Ви виявляєте до нашого Банку вже понад 20 років.
Розуміємо Ваше розчарування щодо недоступності кредитної картки, і нам прикро, що наразі не змогли запропонувати бажаний продукт. Райф постійно переглядає умови та розширює кредитні пропозиції для різних категорій клієнтів. Пропозиції щодо кредитування формуються індивідуально для кожного клієнта, з урахуванням різних факторів. Важливу роль відіграє рівень та регулярність надходжень на рахунок, кредитна історія, а також активність у користуванні продуктами банку. Крім того, враховуються й інші внутрішні критерії, які допомагають оцінити можливість надання кредитного продукту. Зміни у будь-якому з цих напрямів можуть впливати на доступність кредитних пропозицій у майбутньому.
Ми щиро сподіваємось, що найближчим часом зможемо запропонувати рішення, яке відповідатиме Вашим потребам.
З повагою та турботою,
RaiffaizenAlex 17 октября 2025, 9:35
Ми б хотіли надати більш детальні пояснення щодо Вашого запиту. Найближчим часом Вам зателефонує менеджер з питань клієнтського сервісу. Просимо очікувати на дзвінок.

RaiffaizenAlex 17 октября 2025, 17:21
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

17 октября 2025, 9:35

17 октября 2025, 17:21

natashaGra
natashaGra
20 октября 2025, 10:09
Сколько клпипаста это ж ужас, а смысл один в банке похоже дискриминация

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / В Авалі якщо ти ФОП не можливо відкрити кредитну карту з кредитним лімітом