райфайзен співпрацював з ВПК росії!!! Активно фінансує армію окупанта.

Dmutro5525 20 сентября 2025, 0:16
Шахраї відкрили в цьому банку 18.09.2025 на моє ім'я КРЕДИТ. За 5 хвилин. На 20000 гривень. Без довідки про доходи, без фінансового поручитель. ОНЛАЙН… Ніхто з банку не зробив підтвердження на мій фінансовий номер. Не було жодного дзвінка. Жодного смс інформування. Шахрай одразу перекинув кошти на Банк Дніпро. Я прийшов на відділення. Перед тим кредитом заблокував картку атб та фішку. Сказали у вас все добре. Видали нову картку з якою сфоткали перед лицем — пусту без копійки. Потім через 1,5 години з, явився у мене «кредит» на 20000. Вже мене ніхто нефоткав із тим кредитом. Відкрито кримінальне провадження єрдр. Сказали будуть нараховувати відсотки за кредит який я набрав. Служба безпеки банку неспрацювала!!! Видали шахраю гроші-списали борг на мене. Тероризували відсотками тепер. Додзвонитися до них нереально. Рея як собака непускає. Працівники як папугаї всім тулять кредит сто днів, де тих умов і близько немає суцільна КАБАЛА. Невиховані, дозволяють собі жарти непотрібні. Додаток мені та рахунки незаблокували після звернення, тільки картки перевипустили. І через 2 години я отримав кредит якого небрав. Люди добрі Християни — не встановлюйте їхні додатки (де ви бачили в якому банку два додатки новий і старий?). Не тримайте в них гроші. Бо отримаєте кредит якого Ви набрали, який потім легко вкрадуть. По простому не ведеться на той райф. Кишені будуть у Вас діряві потім. Будуть потім під Вашими відгуками писати як їм шкода, що так вийшло, як вони цінують клієнтів. Про рею будуть писати, що вона тільки вчиться, бот.Про євро контроль та цінності. Про гіпербезпеку котра на рівні кіосків з мікрозаймами. Хоча і там 20000 ніхто без довідки про доходи не дасть. Все у них ти винен, вони невинні. Добре подумайте чи поріг переступати і боронь Боже додаток райф скачувати. Я ні копійки в них не позичив. Тепер мушу 20 тис. Гривень віддати євреям. Кому вони Видали то вони самі до тепер незнають. На мене повісили борг. Ще й відсотками на відсотки лякають. Кажуть ми нічого незнаєм треба питання місяць вивчати. Тоді зателефонував вам. Комунікації жодної. Все одно що на вокзал чи на автобусну зупинку звернувся. Задаєш питання, а вони просто невідповідають. Райф працює активно На росію це доведений факт. І дуже чекає на потерпілих від їх онлайн банкінгу рея.
Райффайзен Банк
20 сентября 2025, 9:04

Перш за все, хочемо подякувати за очікування на відповідь.
Нам надзвичайно прикро, що Ви постраждали від шахрайства. Ми прагнемо надавати послуги найвищої якості, і безпека коштів клієнтів є одним із наших найголовніших пріоритетів.
Райф завжди забезпечує збереження коштів, але власник картки також має дбати про її безпеку. Якщо шахраї отримають дані Вашої картки, вони можуть використати їх для проведення платежів або оформлення кредитів. Щоб уникнути таких ситуацій, ніколи не передавайте третім особам дані картки, такі як номер, термін дії, CVV-код та коди підтверджень.
Коли отримуємо будь-яке звернення стосовно шахрайства воно одразу фіксується, першочергово опрацьовується колегами з профільного підрозділу та здійснюються відповідні обмеження у разі їх порушень.
Також, банк співпрацює з правоохоронними органами, та при отриманні від них запиту ми надамо всю можливу інформацію та зробимо все, щоб допомогти з вирішенням.

Розуміємо, що спілкування з роботом ніколи не замінить живого спілкування з оператором, з яким простіше порозумітись. Ми активно працюємо над покращенням сервісів і впроваджуємо ШІ для швидшого вирішення. Наша Рея не сприймає довгі запити (більше 15 слів), пропонує сформулювати більш стисло або рекомендує писати в чаті. Якщо запит звучить: «з'єднайте з оператором» — спершу вона запитує, що цікавить клієнта, щоб самостійно відповісти на питання.
Ви завжди можете написати також до чату в «MyRaif».

Окремо зазначимо, що Райффайзен Банк Україна не має жодних зв’язків із російським банком. Що стосується клієнтів з росії – то ми припинили будь-які стосунки і з клієнтами, і з грошима російського чи білоруського походження. І ми, і Група дотримуємося всіх міжнародних санкцій.

Маємо на меті велике бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 20 сентября 2025, 9:10
По Вашому запиту сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він аналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.

З повагою та турботою,

SergeyNina
SergeyNina
20 сентября 2025, 2:00
Кто-то из безопасников забыл что нужно запретить перевод денег с новых карт на протяжении 12−24 часов без подтверждения звонком (период охлаждения).
Увы, если у вас в смартфоне установлен банковский троян и /или программа удалённого управления то банк не поймёт что действия делаете не вы и не запросит подтверждения.
Учитывая скорость воровства менее двух часов или вредоносный софт у вас стоял уже до визита или в Райфайзен банке кто-то из сотрудников крыса.
20к это сумма лимита которую можно установить без справки о доходах.
Вам нужно обратиться в банк Днепр полностью объяснив что произошло чтобы они заблокировали карту получателя. Но там 100% дроп который уже вывел деньги
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
20 сентября 2025, 9:10
Полезный комментарий

З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / райфайзен співпрацював з ВПК росії!!! Активно фінансує армію окупанта.