Не ввічливість працівниці банку
А що детально можно проаналізувати якщо мені ніхто нічого не пояснив просто накинулася на мене криком ваша працівниця за першим столом яка сидить в цьому відділенні я навіть і прізвище не встигла запам’ятати -просто вийшла і пішла і подумала може я на ринок попала, а не відділення банку-значить треба приходити зранку коли в ваших працівників є настрій -ніякої вивіски чи оголошення на дверях що в банку технічна перерва я не бачила я просто стала мовчала і чекала пока не почула в свою адресу крик і пішла
Курс валют в Райффайзен Банке
Перш за все, дякуємо за очікування відповіді. Нам прикро, що досвід відвідування відділення Райфу призвів до негативних емоцій, і вдячні, що Ви звернулись до нас та залишили зворотній зв'язок. Ситуація, описана Вами, є абсолютно неприпустимою та не відповідає нашим стандартам. Ми раді кожному відвідувачу відділень Райфу і завжди прагнемо надати всебічну допомогу й підтримку.
Відділення у м. Чернівці за адресою вул. Головна, 143 має технічну перерву з 17:15 до 17:30, тому воно зачиняється на цей час. Працює відділення до 18:00, тож після завершення перерви наші менеджери знову готові приймати відвідувачів.
Хотіли б більш детально проаналізувати ситуацію. Просимо надати в приватні повідомлення Ваш контактний номер телефону. Чекаємо на Вас.
З повагою та турботою,
@RaifHelp