Блокування рахунку, заморожування коштів та відсутність відповідей
Вы ничего не добъётесь. Закрывайте счёта и переходите в др. банк. И остаток пусть туда перекидывают. Только на в, А Банк. Там тоже самое будет.
- natashaGra
- 3 сентября 2025, 12:11
Здесь другое может быть ещё, при переводе банк укажет причину перевода, а при ней ни один банк не примет деньги. Так что тут прямая дорога в суд
Тільки після публікації ситуації тут перетелефонувала менеджер, де обіцяла посприяти в швидкому вирішенні ситуації. Але так ніхто з відділу не перетелефонував. Подав ще в НБУ скаргу, бо це якийсь жах…
Курс валют в Райффайзен Банке
Обгрунтування блокування в листі абзац 3 частини 1 статті 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» No 361-IX від 16.12.2019 р. — «подання клієнтом чи його представником суб'єкту первинного фінансового моніторингу недостовірної інформації або подання інформації з метою введення в оману суб'єкта первинного фінансового моніторингу;». — Я надав всі документи і виявив бажання поновлення співпраці, проте банк виявляє 0 Клієнтоорієнтованості та перешкоджає своїм клієнтам в доступі до власних коштів. Для зберігання заощаджень я не рекомендую цей банк, оскільки вже 2 місяці немаю доступ до своїх грошей.
Дякуємо за відгук і за те, що Ви є нашим клієнтом протягом такого тривалого терміну. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такими труднощами, і ми щиро цінуємо Вашу лояльність.
Розуміємо, що блокування рахунків може бути несподіваним і вплинути на Ваші плани. Обмеження рахунку здійснюється лише на підставі обґрунтованих обставин. Варто зазначити, що процес перевірки зарахувань з наданням підтвердних документів є вимогою законодавства. Крім цього, хочемо підкреслити, що банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у швидкому вирішенні даного питання.
Ми розуміємо Ваше розчарування та запевняємо, що дана ситуація буде належним чином розглянута. Будь ласка, надішліть нам в особисті повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код, контактний номер телефону), щоб ми могли зв'язатися з Вами для оперативного та ефективного вирішення цього питання.
З повагою та турботою,
@RaifHelp