Це не європейський Банк — це просто ДНО! Я являюсь учасником бойових дій. Після демобілізації вирішив зайнятись власною справою — після 4 місяців співпраці з цим НЕДОбанком — банк вирішив заблокувати мені всі рахунки, пославшись на частину 2 статті 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06.12.2019 № 361-IX. 1. У відповідь на цю всю «брєдятину» надав весь пакет документів, які Банк вимагав у даному листі ще 30.07.2025. На сьогодні уже 14.08.2025 — рахунки не розблоковані, кошти зависли, рішення по даному питанню відсутнє. У відділенні розводять руками, посилаючись на те, що повпливати чи пришвидшити цей процес їм не під силу (з однієї сторони я їх розумію, а з іншої сторони постає питання — для чого тоді відділення взагалі існують, якщо клієнт являється на самообслуговуванні та коли з’являється якась незрозуміла ситуація клієнт залишається сам на сам зі своєю проблемою). В кол-центрі просять пробачення за безтолковість роботи відділу фінансового моніторингу. В чаті постійно пояснюють, що через значну кількість запитів їм потрібно більше часу на розгляд даних документів. А мене це повинно хвилювати, що у Банка «значна кількість запитів», що я їм ці запити створював. Наблокували рахунки всім підряд без розбору, а тепер у них «значна кількість запитів». Розблокуйте рахунки — віддайте гроші! А то ви з європейського Банку перетворюєтесь в ГОП-СТОП! Заморожуєте кошти тим, хто прикривав ваші дупи на лінії фронту! Якщо завтра не розблокуєте кошти — обов’язково звернусь зі скаргою до НБУ. У всіх цивілізованих банках дане питання вирішується від одного до максимум трьох днів. А це свавілля уже дістало! Не рекомендую Райффайзен Банк Аваль ні для ведення бізнесу, ні для власного користування!
Райффайзен Банк
Добрий день!

Перш за все вдячні за очікування відповіді!
Відверто кажучи, нам дуже прикро, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом. Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним, але хочемо зауважити, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.

Маємо на меті проаналізувати питання та допомогти у вирішенні, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код.
Будемо вдячні за зворотній зв’язок!
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 15 августа 2025, 9:44
Передали запит з Вашого питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль та спробує вирішити в індивідуальному порядку. Просимо очікувати на відповідь.

З повагою та турботою,

З повагою та турботою,
Olexandr7777
Olexandr7777
15 августа 2025, 10:43
Ви що знущаєтесь «процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством» — має тривати третій тиждень? Не смішіть і не виправдовуйте некомпетентність своїх працівників! Ще раз наголошую у всіх цивілізованих банках дане питання вирішується від одного до максимум трьох днів. Я не вчорашній і проконсультувався з даного питання з декількома банками — немає такого свавілля ніде. Вирішіть моє питання. Фінансовий номер та ІПН надіслав у приватні.

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Непрофесійність роботи банку — розглядають документи по фінансовому моніторингу третій тиждень. В результаті заблоковані кошти, якими не можу скористатись.