Блокування без попередження

Ао Ао 12 августа 2025, 23:18
Проблема відбулася у 2024 році, я студент і щоб підзаробити займаюсь написанням контрольних робіт за кошти. У серпні місяці, намагаючись використати додаток, розумію що не можу нічого зробити. Звернувся у підтримку та у відділення, там мені надали інформацію що мене було заблоковано через фінансові махінації. Дізнався я про це вперше, хоча працівник відділення казав мені що я мав отримати попередження, але мені навіть не прийшов лист про блокування, не те що про попередження. За рекомендацією працівника чату я намагався написати на офіційну пошту банку, питаючи які докази потрібні щоб підтвердити те, що ці кошти було отримано не за рахунок відмивання. Але у відповідь було лише шаблонне повідомлення і ніякої спроби допомоги, хоча я сам був готовий надати докази. У результаті мені довелося розірвати ділові відносини з банком, щоб отримати усі свої кошти, які у мене були на той момент, але певний час вони були заморожені і я залишився ні з чим. Дуже розчарований поведінкою робітників моніторингу. Наразі хотів би спробувати відновити ділові відносини, неодноразово бачив, що на цьому сайті питання людей вирішували. Дякую за увагу
Райффайзен Банк
13 августа 2025, 8:51
Добрий день!

Нам дуже прикро, що Ви отримали негативні емоції від співпраці з Банком. Ми працюємо над тим, щоб кожен клієнт отримував лише гарні враження від обслуговування в Райфі та якісний сервіс.
Запевняємо, що блокування рахунків відбувається лише за наявності обґрунтованих підстав. Райф дотримується чинного законодавства та внутрішніх процедур, щоб забезпечити безпеку і захист коштів наших клієнтів.
У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме про походження зарахованих коштів. Якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується. Розблокування можливе виключно після надання повного пакету документів.

Маємо на меті більш детальніше проаналізувати питання, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 13 августа 2025, 9:32
Передали запит з Вашого питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль та спробує вирішити в індивідуальному порядку. Просимо очікувати на відповідь.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex