Банк привласнив кошти і заблокував рахунок

Rasen5 17 июля 2025, 20:17
18.06.25 банк заблокував кошти. Не повідомив про причину. Я 6 днів намагався вияснити це. Причина блокування 15 п3. Мені надходили кошти від сестри і я переказував кошти зі свого іншого банку. Не меньше чим 60 разів намагався зв’язатися з операторами які нічого не вирішують. Бо фін моніторів то в них якась супер секретна структура, з якою ніхто не має права контактувати. Але 24 числа після того як я пояснив оператору що їх дії не законі мені все ж прислали лист. І заблокували чат і не передзвонювали взагалі, на мої дзвінки не відповідають. Я прийшов у відділення де мені також сказали що нічого не вирішують бо то фін моніторингу. Сьогодні вже 17.07 прислали лист де знову мене просять надати пакет документів для підтвердження, який я надав 18 числа сам. Так як знайшов пакет який потрібно надати на їх сайті. Обслуговування 0. Клієнторієнтованість 0. Нікому не раджу звертатись і відкривати там рахунок.
Райффайзен Банк
18 июля 2025, 8:48
Добрий день!

Нам дуже прикро, що Ви отримали негативні емоції від співпраці з нашим Банком. Ми працюємо над тим, щоб кожен наш клієнт отримував лише гарні враження від обслуговування в Райфі та отримував якісний сервіс.
Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.
Ми розуміємо, що дане блокування для Вас було неочікуваним, але зазначимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Ми прагнемо проаналізувати ситуацію та допомогти Вам у її вирішенні, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
RaiffaizenAlex 18 июля 2025, 9:45
Передали запит з Вашого питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль та спробує вирішити в індивідуальному порядку. Просимо очікувати на відповідь.

RaiffaizenAlex 20 июля 2025, 14:15
Добрий день!
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та надав відповіді на всі питання.

18 июля 2025, 9:45

20 июля 2025, 14:15
Добрий день!
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.

Barsel
Barsel
29 июля 2025, 8:15
Красти вони добре вміють!

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Банк привласнив кошти і заблокував рахунок