Банкомат на видав кошти

Доброго дня хочу у вас дуже сильно запитати. 14.04.2025 року в 11:48 в місті Біла Церква вулиця Ярослава Мудрого будинок 1. З вашого банкомата знімала кошти з картки Приватбанку. Коли банкомат почав рахувати кошти виникла помилка. І ваш банкомат мені не видав кошти. Розмір 2500 грн. 14.04 я подала заявку на повернення коштів до свого банку ПриватБанка. Але до сих пір ваш банк мовчить і не повертає кошти. Хочу запитати коли ви мені повернете мої кошти у розмірі 2 500 грн. Мій банк подав запит до вашого банку з 1.05. і до сих пір ваш банк мовчить. Будь ласка рішить цю проблему.
Райффайзен Банк

Перш за все, ми вдячні за очікування відповіді.
Нам прикро, що дана ситуація завдала Вам незручностей. На жаль, інколи техніка може виходити з ладу, що призводить до неприємних наслідків. Чудово, що Ви негайно звернулись до Банку для створення заявки на оскарження.
Розуміємо Ваше бажання якомога швидше повернути кошти, і що очікування може бути складним, особливо коли кошти потрібні терміново. Терміни опрацювання заявки залежать від типу операції та місця її проведення.

Ми готові провести більш детальний аналіз. Фіксуємо запит до менеджера з клієнтського сервісу, який буде тримати на контролі процес вирішення. Зробимо все можливе задля повернення коштів. Чекаємо на Вас!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 11 июня 2025, 11:28
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено. Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
11 июня 2025, 11:28
Полезный комментарий
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.

З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банке