Поновлення ділових відносин

OKSANAv88 30 мая 2025, 15:27
Добрий день!
Допоможіть, будь ласка, вирішити мою ситуацію.
28 квітня 2025 р. було надано документи та пояснення щодо поновлення ділових відносин (через Райффайзен Бізнес Онлайн).
Також 13.05.2025 р. додатково надані документи на запит фінансового моніторингу від 09.05.2025 р. Кожного разу працівники відділу фінансового моніторингу задають додаткові питання, хоча деякі документи та пояснення надано вже кілька разів повторно. Варто зауважити, що на всі питання відповідь мною надавалась оперативно. На мої численні листи та запити відповіді до цього часу немає, ніхто з працівників банку не може назвати термін розгляду моїх документів та пояснень. Прохання надати відповідь щодо розгляду моїх документів, оскільки термін очікування триває вже понад 30 днів.
Заздалегідь вдячна за відповідь.
Райффайзен Банк
30 мая 2025, 15:36
Вітаємо.

Дуже шкода, що Ваша співпраця з Райфом залишила саме таке враження. Цінуємо наших клієнтів та прагнемо, щоб кожен отримував якісний сервіс та залишався задоволеним обслуговуванням у Райфі.

Райф — великий системний європейський банк, який дотримується всіх вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Тому ми ретельно перевіряємо кожну операцію, щоб забезпечити максимальний захист коштів наших клієнтів. Сподіваємося на Ваше розуміння важливості цих перевірок, оскільки вони допомагають нам підтримувати безпеку фінансів.

Зазвичай, обробка документів займає до 5 робочих днів, але в деяких випадках, залежно від складності ситуації та обсягу наданих документів, цей термін може бути подовжено. Ми робимо все можливе, щоб процес відбувався якомога швидше.

Не хотіли б залишатися осторонь та маємо бажання розібратись, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону та ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

OKSANAv88
OKSANAv88
30 мая 2025, 15:45
Дякую за відповідь!
Написала Вам в приватні повідомлення.
Barsikk
Barsikk
30 мая 2025, 16:54
А Банка и Райф сегодня их фин. мониторинг блокируют без обьяснений счета и им по барабану все документы клиентов. Меня они блоканули ещё в 24году и я даже рад, т.к. активно работаю теперь с Моно, ПУМБ и ТАС. Каждый из них мне налил по 90тыс.грн., хотя в мес. мне этого много.
А этх двух братьев акробатов послал на луну за звёздочкой

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке