Заблокировали карту, якобы фин.мониторинг

Raffle 12 мая 2025, 12:06
Заблокировали карту, якобы фин.мониторинг, пользовался банком очень редко, делая переводы из карты на карту банков не более 5000−7000 грн в месяц, требуют какие-то непонятные справки, выписки из других банков, вы посторонннее 3 лицо, какие вы документы требуете? Не там фин.мониторингом занимаетесь, ****, за копейки уже карты блокируют
Райффайзен Банк
12 мая 2025, 12:12
Добрий день!

Будемо з Вами відвертими, ми дуже засмучені, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом. Ми працюємо над тим, щоб кожен наш клієнт залишався задоволеним.
Райф — великий європейський банк, який дотримується вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому ми ретельно перевіряємо кожну операцію, щоб гарантувати безпеку коштів наших клієнтів. Сподіваємося на Ваше розуміння щодо важливості періодичних перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання відповідних документів. Усвідомлюємо, що блокування могло бути несподіваним і вплинути на Ваші плани, але перевірка зарахувань через надання документів є вимогою законодавства.
З радістю допоможемо Вам вирішити питання, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
@RaifHelp

natashaGra
natashaGra
12 мая 2025, 19:55
Опять один и тот же копипаст. Я думаю клиенты банка более огорчены таким однобоким подходом.Обращайтесь к юристу и пишите в нбу. Наверное это единственный выход

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Заблокировали карту, якобы фин.мониторинг