Это не банк, а помойка
Курс валют в Райффайзен Банке
Жлобские желания менеджмента до добра не доведут, дармоеды дешевые и не далекие!
Днище, а не банк
Ми з розумінням та повагою ставимось до побоювань наших клієнтів щодо закриття веб-версії. Усвідомлюємо, що для багатьох користувачів веб-версія банківської системи є зручною та важливою. Проте, ми прийняли рішення сконцентрувати наші зусилля на розвитку мобільного застосунку з низки обґрунтованих причин.
1. Безпека: Мобільні застосунки зазвичай забезпечують вищий рівень безпеки завдяки вбудованим функціям захисту, таким як біометрична аутентифікація (відбиток пальця, розпізнавання обличчя) та шифрування даних.
2. Зручність: Більшість наших клієнтів віддають перевагу мобільним застосункам, оскільки вони завжди під рукою і дозволяють швидко та легко здійснювати банківські операції будь-де і будь-коли.
3. Функціональність: Мобільні застосунки дозволяють інтегрувати різноманітні функції, такі як push-сповіщення, які допомагають клієнтам бути в курсі всіх важливих подій та транзакцій.
4. Тренди ринку: Згідно з дослідженнями, все більше користувачів переходять на мобільні платформи для здійснення банківських операцій.
Ми прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та зручності для наших клієнтів, і віримо, що мобільний застосунок, з його інноваційними функціями та можливостями, стане незамінним інструментом у Вашому фінансовому житті. Дякуємо за Ваше розуміння та підтримку!
З повагою та турботою,
@RaifHelp