Минфин - Курсы валют Украины

Не раджу витрачати час.

Hornet3FT 17 декабря 2024, 15:54
Більш неадекватної установи стосовно оформлення карти у режимі «on-line» годі і шукати.
Видурюють у людей персональні данні а потім падають на мороз. Після двадцятої спроби оформити картку та спілкування в режимі листування з проФФессіоналами із служби «підтримки» покинув цю марну ідею. Про що зовсім не жалкую, а навпаки.
Райффайзен Банк
17 декабря 2024, 15:59
Вітаємо.

Нам щиро шкода, що дана ситуація вплинула на Ваші плани та враження про банк.

Розуміємо Ваше небажання робити додаткові дії та надавати до банку додаткові документи. Райф — великий системний європейський банк, що чітко виконує вимоги законодавства та постанови НБУ. Ми розуміємо важливість захисту Ваших персональних даних та дотримуємось законодавства України та міжнародних стандартів у цій сфері.

Повністю розуміємо Ваше бажання вирішити питання швидко, не витрачаючи час на походи до відділення. Як для Вас, так і для нас це реально зручно та більш економно за часом та ресурсом.

Не хотіли б залишати осторонь Ваш відгук та хочемо проаналізувати ситуацію детальніше та допомогти Вам, а тому просимо надати нам у приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону та ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

natashaGra
natashaGra
18 декабря 2024, 12:21
Отписка уже надоевшая, постоянная и скопированная.