Минфин - Курсы валют Украины

Блокування і крадіжка коштів

Проблема решена
Ivantur 9 ноября 2024, 9:37
18 жовтня була подана мною заявка примусово на закриття рахунку і перерахування залишку коштів по реквізитах, перед тим банк без підставно і попередження заблокував картку мені, коли я хотів скинути підтвердження коштів мені сказали не потрібно що тут рішення прийняте з кінцями, оператори кажуть скиньте документи на пошті кажуть не скидайте нічо не дасть, короче інформацією кожен володіє різною, дзвоню пару раз на тиждень кожен оператор каже зовсім різне по чому поверненні коштів, то рахунок закритий то потім не закритий то не мають інформації короче маринують мої гроші вже 3 тижні, прошу негайно повернути мої кошти бо буде написана заява в поліції потім подана черга до суду!
Райффайзен Банк
9 ноября 2024, 9:43
Добрий день!

Нам дуже прикро, що Ви отримали негативні емоції від співпраці з нашим Банком. Ми готові завжди піти на зустріч, допомогти з розв’язанням незакритих ситуацій, адже у нашому Банку працюють компетентні фахівці та професіонали свого діла. Клієнт Банку – найголовніша людина, яку ми готові підтримати та допомогти.
Звертаємо увагу, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.

Маємо на меті проаналізувати ситуацію та допомогти у вирішенні. Просимо надати в особисті Ваші дані (ідентифікаційний код, або фінансовий номер). Чекаємо!

З повагою та турботою,
RaiffaizenAlex 9 ноября 2024, 10:08
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення питання.

RaiffaizenAlex 12 ноября 2024, 14:13
Вітаємо. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено.

9 ноября 2024, 10:08

natashaGra
natashaGra
10 ноября 2024, 18:34
А можно сменить отписки и представителя банка на этом сайте? То что сейчас верх неуважения к клиентам
12 ноября 2024, 14:13
Полезный комментарий
Вітаємо. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.

Курс валют в Райффайзен Банке

EUR 43 43.93