Минфин - Курсы валют Украины

Необґрунтоване блокування коштів !

Virtuoz233 21 августа 2024, 14:52
Вітаю вас! Вчора в вечері прийшла заробітна плата на картку Райфайзен, кошти я завжди зберігав на цій картці, після чого через дві години приходе повідомлення, що мій рахунок заблоковано, після звернення у підтримку мені надали пошту і на Вайбер прийшов перелік документів які потрібно надати, я надав все по списку приклав до кожного переводу чек за той період який від мене вимагали, надав довідку про доходи! Після чого мені прийшло повідомлення про відмову у поновленні ділових відносин. Ніяк не пояснили причину відмови, та запропонували надати заяву на закриття рахунків. Навіщо розривати зі мною угоду якщо я чесно користувався банком, як мені в подальшому житті приймати кошти з установ на які я буду влаштований? У мене просто немає слів, користувався два роки ніяких нарікань не було, але цей випадок максимально псує враження про банк! Таке враження, що Співробітники не розглядають надані документи, взагалі не читають те що їм пишуть і пояснюють! Дуже хотів вирішити цю ситуацію, але у працівників банку одна і та ж відповідь на всі мої повідомлення та запитання, «Вимушені Вас проінформувати про відмову у поновленні ділових відносин.» Просто опускаються руки після такого!!!
Райффайзен Банк
21 августа 2024, 14:55
Добрий день!

Нам дуже прикро, що Ви отримали таке враження від співпраці з нашим Банком. Наша мета — задоволені Клієнти, які залишаються із гарним настроєм після вирішення питання.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Ми розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.

З радістю допоможемо Вам вирішити питання, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 21 августа 2024, 15:08
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення питання.

З повагою та турботою,

З повагою та турботою,
natashaGra
natashaGra
22 августа 2024, 12:09
Ничего из решений банк пересматривать не будет. И к сожалению такой ответ вы будете ждать минимум неделю

Курс валют в Райффайзен Банке

EUR 43 43.9