Минфин - Курсы валют Украины

поділ людей

Ольга Иванова 17 июля 2024, 10:36
Не змогла в Житомирі купити валюту, касир повідомила що продають тільки клієнтам банку і в обмеженому розмірі.Це банк є російським? Чому він так поділяє людей ?? Це ганьба!!! Чому НБУ таке дозволяє?!
Райффайзен Банк
17 июля 2024, 10:42
Добрий день!

Ми дуже засмучені, що досвід відвідування відділення Райфу призвело до таких емоцій, і вдячні, що Ви звернулись до нас, та залишили зворотній зв'язок — це надає можливість аналізувати ситуацію, щоб надалі надавати лише якісний сервіс.
Придбати валюту, в межах наявної в касі, може кожен, а не лише Клієнт Райфу. Для уточнення наявності валюти Ви можете звернутися до каси в порядку живої черги.
Додатково зазначимо, що Райффайзен Банк в Україні, є окремою юридичною особою, що зареєстрована та працює виключно на території України за українським законодавством. Ми дотримуємося всіх міжнародних санкцій та не маємо жодних зв’язків із російським банком.
Хотіли б проаналізувати ситуацію, тому просимо Вас написати нам у приватні повідомлення та зазначити: ідентифікаційний код або фінансовий номер телефону.
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!

З повагою та турботою,
RaiffaizenAlex 17 июля 2024, 16:30
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами.

RaiffaizenAlex 7 августа 2024, 17:16
Вітаємо. Вдячні за очікування.
На поточний момент отримали інформацію від менеджера, Ваше звернення проаналізовано та вирішено. Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

Ольга Иванова
Ольга Иванова
17 июля 2024, 11:34
Черги не було,відділення у м.Житомирі.Моя бабуся є клієнтом вашого банку,але ж не буду я її тягнути в банк ,щоб мені дозволили купити $!І повідомили,що можливо купититільки 1000$ клієнту банка.
17 июля 2024, 16:30

7 августа 2024, 17:16
Полезный комментарий
Вітаємо. Вдячні за очікування.

Курс валют в Райффайзен Банке

EUR 44 44.78