Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не компетентні працівник фін.моніторингу

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
K0274 10 мая 2024, 17:41
Уже більше місяця не можу вирішити питання з фін.моніторингом — арештували рахунки, перед цим повідомлення про блокування рахунків не надійшло, дізнався постфактумом. Використовував рахунки як у своїх особистих цілях так і як зарплатний проект від роботодавця. На запит фін.моніторингу надав усі документи походження коштів (довідки, виписки з інших банків, довідки про сплату податків тощо), надав пояснення, — усе що вимагали, кожного разу знаходяться якісь відмовки і задають питання по колу. Що найгірше відповідають на мої повідомлення раз в тиждень на протязі місяця. Порівнюючи із іншими банками де подібне питання вирішилося у мене за 15 хв, з тим же пакетом документів, вважаю, що працівники даного банку не компетентні і штучно затягують вирішення даних питань під різним приводом.
Рекомендую звертатися до юристів у вирішені з Райффайзен таких питань, при можливості подавати позови до суду, якщо Ви через не компетентність працівників і банку понесли, якісь затрати або маєте не бажані наслідки. А також можете подавати скарги на адресу фін.моніторингу України.
Усім вдалого вирішення таких роду питань і мирного неба.)))
Райффайзен Банк
Ответ банка
10 мая 2024, 17:43
Вітаємо.

Нам шкода, що склалась така ситуація та це вплинуло на Вашу думку про Банк. Зазначимо, що Банк не блокує рахунки безпідставно.

Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.

Ми б не хотіли залишатися осторонь та маємо бажання допомогти, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 1

+
0
natashaGra
natashaGra
14 мая 2024, 12:01
#
Самому банку не надоела эта ситуация??? Это ж не первый раз и не последний. А суд наверное единственный выход , ну и написать в НБУ и СМИ. А также в соцсетях этого банка
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Не компетентні працівник фін.моніторингу