Блокировка счета за белые операции
Курс валют в Райффайзен Банке
EUR | 43 | 43.9 |
Просто на ровном месте, карта была использована только для зачислений средств от продажи личных вещей на OLX. За полгода всего 5 зачислений от «Новой почты», больше никаких действий.
Мое требование — отправка отдела финансового мониторинга полным составом в штурмовики, проследите.
Зізнаємось відверто нам прикро, що Ви отримали саме такі емоції, щодо співпраці з Райфом. Хочемо пояснити, що Банк не блокує рахунки безпідставно.
Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок
З повагою та турботою,
@RaifHelp