Вдячність за співпрацю
Спонсуйте агрессора далі …
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 15 февраля 2024, 14:37
Добрий день!
Райффайзен Банк в Україні - український банк, окрема юридична особа. Ми дотримуємося всіх міжнародних санкцій та не маємо жодних зв’язків із російським банком.
Щодня робимо все можливе і часто неможливе для підтримки наших клієнтів та нашої країни. Ми збираємо кошти, волонтеримо, більш ніж сотня наших колег вступили до лав ЗСУ.
Райффайзен Банк Україна з перших днів війни заявив про свою принципову патріотичну позицію і дотримується її невідступно.
- natashaGra
- 13 февраля 2024, 20:36
Через два отзыва как раз отрицательный отзыв об этом отделении. Думают это им поможет
На минулому тижні під час чергового відвідування відділення спостерігав як персонал відділення як «бджілки» метушаться намагаючись якнайшвидше та якнайякісніше обслужити клієнта. І це все при досить великому клієнтопотіку. В розмові з іншим клієнтом ми навіть дійшли спільної думки, що, мабуть, краще увесь день працювати важкою фізичною працею, ніж з такою кількістю людей, які звертаються кожен зі своєю різною проблемою. Дякую вам! Всім нам найскорішої Перемоги, а вам терпіння і процвітання!
Щиро вдячні Вам за такі теплі слова! Ми щодня працюємо, щоб наші Клієнти отримували лише якісні послуги та гарний настрій після вирішення питань.
Завжди радіємо, коли про обслуговування в нашому банку отримуємо такі приємні відгуки, адже задоволені Клієнти — найкраща мотивація працювати краще.
Дякуємо, що обрали Райф, цінуємо, що Ви з нами!
З повагою та турботою,
@RaifHelp