Проблеми з оплатою комунальних платежів
- volodimir290
- 20 января 2024, 11:56
Не рекомендую цей банк
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 20 января 2024, 11:58
- Полезный комментарий
Ваше питання передано успішно в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який надалі буде з Вами комунікувати.
@RaifHelp
А почему просто не платить коммунальные через ПУМБ?
Один раз внесли данные счетов и потом спокойно каждый месяц оплачиваете не набирая опять данные счетов . И информация по счетам каждый месяц обновляется. Да еще и кешбек на оплату коммунальных в ПУМБе 2%.
Я вот оплатил коммунальные за декабрь. Вышло за мою квартиру и тещину около 6000 грн. Так 120 грн вернул кешбека. Мелочь, а приятно. Ну и, естественно, никаких комиссий
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 20 января 2024, 16:39
- Полезный комментарий
Дякуємо Вам за очікування та можливість проаналізувати ситуацію. Отримали відповідь від менеджера з клієнтського сервісу, що запит було вирішено. Якщо в майбутньому будуть виникати питання звертайтесь, будемо раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банке
EUR | 43 | 43.9 |
Ми дуже засмучені, що ця проблема вплинула на Ваше враження про додаток та в цілому про Банк. Ми б хотіли допомогти із вирішенням, тому просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону, або ідентифікаційний код). Очікуємо на зворотній зв'язок.