Шахрайство,викрадення коштів

Отделение по адресу: Львов, пл. Галицкая, 14
04.01.2024 згідно попередньої замовлення коштів звернувся до відділення перші двері відчинені другі закриті вхід в сам зал закритий, темно читаю оголошення відділення вже два дня не працює ніхто нікого не попередив, а просто взяв і закрив відділення, звертаюсь в інші відділення суцільне хамство ви в нас не замовляли, нічого не знаємо до побачення всім службам не цікаво навіть спробувати вирішити це питання в них одна відповідь пере замовляйте можу колись віддамо коли захочемо шахраї зі Райффайзен банку запустили схему «ходунок дурачок», не довіряйте кошти цій установі тікайте від них!
Райффайзен Банк

Ми дуже засмучені, що досвід відвідування відділення Райфу призвело до таких емоцій, і вдячні, що Ви звернулись до нас та залишили зворотній зв'язок. На жаль, іноді саме такі ситуації, змушують переглянути наші помилки, та в подальшому покращувати сервіс, обслуговування Клієнтів. Відділення за адресою м. Львів, пл. Галицька, 14 тимчасово не працює 04.01 та 05.01. Щиро перепрошуємо за незручності. Ми розуміємо, що ця ситуація могла б вплинути на Ваші плани.
Ми б хотіли проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо Ви надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме контактний номер телефону, або ідентифікацій код. Чекаємо на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 4 января 2024, 19:01
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення. Питання передано успішно в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який надалі буде з Вами комунікувати. Дякуємо.

З повагою та турботою,

З повагою та турботою,
4 января 2024, 19:07
Ваша бездіяльність вбиває людей
4 января 2024, 19:08
Вимагаю негайно повернути кошти!

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке