Заблокували карту, остані гроші що залишились
- NikolayevichA
- 12 октября 2023, 12:17
Хотів подивитись виписку — Ви вже доступ до raiffeisen online заблокували!!! (Вхід заблокований. Для отримання інформації зверніться в Інформаційний центр)
Курс валют в Райффайзен Банке
Батькові треба робити операцію на сердці на наступній неділі скидали гроші за рахунок, вони взяли і заблокували рахунок! Що мені робити, мені треба рахунок у Вашому банку
У Вас совість є??? Ви блокуєте тих у кого через карточку проходить тисяч 10 максимум?
Ваш банк працює точно для українців???
Ми хочемо висловити свої слова підтримки, не можемо навіть уявити, які наразі Ви переживаєте тяжкі часи.
Нам шкода, що у Вас склалось таке враження, проте хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі або є звернення відповідного характеру — Вам може надійти запит щодо надання підтвердних документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно або не підтверджують джерело походження — рахунок блокується.
Щиро хочемо Вам допомогти у вирішення питання, просимо, будь ласка, написати нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код або контактний номер телефону). Будемо очікувати на Ваш зворотній зв'язок.
З повагою та турботою,
@RaifHelp