Заблокували карту
«а мені треба поновити з ними співпрацю так як отримую в них ЗП»
Что за бред ? Вы в любой момент можете поменять себе банк в котором будете получать зарплату
Я не можу це зробити, так як компанія велика і в них проєкт в цьому банку! як що можливо би я б давно це зробила
Для ціей групи (Райф) , яка до речі є пов’язаною особою з спонсором війни (згідно законодавства України) , важлива лише підтримка агрессора , підтримка громадян України , та виконання законів України , не є пріорітетом ціеї групи , також ця група відома використовуваня труда полонених громадян України під час другої світової війни …
Я бачу багато людей, що банк ось так відноситься до простих людей, чому не робити виключення якісь зараз війна в країні людям треба жити якось!
Раджу бігти з цього банку, у нас військовий до них потрапив на моніторинг -за те що отримав страхову виплату за інвалідність, і переводив кошти на карту батьку та повернув борг за лікування, але до цього кожного місяця батькам відправляв ± 70 тисяч і ніяких перевірок) тепер з окопів має надати підтвердження,бігаємо по частині-збираємо довідки як ідіоти ,які нам не дають
Теж ситуація дуже не приємна, заблокували карту для заробітної плати, вже півтора місяця нічого не можу рішити! пишуть підтвердить прибуток на картці вже все що є кидаю, а вони одне і теж пишуть, нічого не пояснюють тільки один і теж текст кидають! і відповідають дуже довго! а мені треба поновити з ними співпрацю так як отримую в них ЗП, зараз не рахунку не грошей, зовсім не думають як людям жити під час війни!
Нам шкода, що Ви опинились в такій ситуації. Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно, або надано не в повному обсязі — рахунок блокується. Для перевірки та аналізу наданих документів потрібен час.
Зі свого боку, ми дуже хочемо розібратися у Вашому питанні. Для більш детального аналізу ситуації просимо надати у особисті повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код або номер телефону, що прив'язано до рахунку).
З повагою та турботою,
@RaifHelp