блокування пенсій на ТОТ
В Энергодаре есть неплохой интернет. Так, что не надо врать, что его там нет. И украинская мобильная связь там есть. Не отличная прям но поговорить хватает. Знаю не понаслышке — родственники там живут, общаемся через украинскую мобильную связь. Если связи нет — то через интернет
Курс валют в Райффайзен Банке
Дякуємо за коментар. Ми з біллю та щирим співчуттям відносимся до наших клієнтів, які наразі знаходяться на тимчасово окупованій території. Та віримо в наших воїнів, адже наші рідні землі повернуться до своїх кордонів.
Актуалізація даних клієнта проводиться на виконання вимог Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженого постановою Правління НБУ від 19.05.2020 № 65 та Постанови НБУ №26 Про розкриття інформації щодо зв’язків клієнтів із державою, що здійснює збройну агресію проти України.
Ми інформуємо клієнтів про необхідність здійснити оновлення даних, та це має зробити безпосередньо власник рахунку.
Відповідно, до вимог законодавства Райф не має права обслуговувати клієнта, якщо його ідентифікацію (переідентифікацію) не проведено своєчасно.
Ми завжди готові піти на зустріч, вирішити питання у будь-яких надскладних ситуаціях та хочемо проаналізувати звернення.
Будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення дані власника рахунку ( ідентифікаційний код та актуальний контактний номер).
З повагою та турботою,
@RaifHelp