Маніпулюють законами України щоб привласнювати власні кошти пенсіонерів і спонсорувати країну агресор
«У мене арешт коштів соцвиплат»
Дорогой автор. Так у вас же, скорей всего, какие то долги неоплаченные. Разве это банка вина?
Вы просто оплатите долги и никто не будет трогать ваши соцвыплаты.
Вы просто оплатите долги и никто не будет трогать ваши соцвыплаты.
Уважаемий Льолік.Я сам знаю как и когда виплатить свои долги.
«Уважаемий Льолік.Я сам знаю как и когда виплатить свои долги.»
Так зачем тогда плакать и жаловаться на банк ? Тем более , как оказалось, у вас неоплаченные долги и исполнитель никаких документов в банк на получение вами до 13400 грн в месяц не присылал .
В ЧЕМ БАНКА ТО ВИНА ???
В том , что вы вовремя долги не оплатили? Или банк виноват в том , что вы даже к исполнителю не обратились, что бы он официальное письмо в банк отправил ?
В ЧЕМ БАНКА ТО ВИНА ???
«Уважаемий займитесь своими делами.»
Вы заблудились . Тут ПУБЛИЧНЫЙ раздел , где каждый может прокомментировать отзыв.
А вы сами подумайте как вас там «мотивирует» если вы элементарные вещи не понимаете. Вы даже не знаете , что это не банк, а исполнитель накладывает арест на ваши счета если на вас исполнительное производство открыто)))
Но вы решили непонятно в чем обвинить банк. Очевидно , «промотивироваться» хотели)))
Мне думка диванного єксперта не интересна.Льолік ви и по привату провоцировали скандал.Только с идиотами лучше не спорить,потому что опуститься до вашего уровня не желаю,где ви опитом своим задавите.
evgenij40, вот вы сами посмотрите на свое поведение . Вы пишите гневный отзыв о Райф банке, якобы он, негодяй , лишил вас соц выплат.
Потом выясняется , что вы задолжали денег и на вас есть «виконавче провадження «и исполнитель , как полагается по закону, арестовал все ваши счета .
Для того, что бы получать со своих счетов хотя бы 13400 гривен в месяц вы заявлений с исполнителем банку не писали.
ТО ЕСТЬ, ОКАЗЫВАЕТСЯ, ВИНЫ БАНКА НЕТ ОТ СЛОВА «СОВСЕМ» и вы обвиняли банк просто по своей глупости .
И вместо, тог, что бы признать, что неправы или, хотя бы тихо «слиться» вы САМИ ЖЕ рассказываете, что «мотивируетесь» своей же глупостью)))
Браво , evgenij40!!!
Все-таки умник Льолік послушайте меня-не лезте где не просят.Виконавче провадження я зупинив,якшо ви не перший раз читаете мои гневние и попереджав банк про це ще коли закон в травні вийшов,я з за кордону приїхав з дурнями розбиратися.Апеляція на борг розглянута буде 08.11.23 якшо не перенесуть.Навіщо вам вступати в дискусію на стороні дебілів я не розумію.Може поясните ви?Вони за своїх топлять і я буду,якшо виграю,повертати ще кошти.І писати якшо шо не по моему буду ще.Але те що кажуть мені робити дурні не збираюсь.Чекаю на подальше адекватне спілкування.А вам совітую не суньте носа не в свої справи і не робіть завчасних виводів.Я ж вам не винен і пояснювати теж не збираюсь.А за оскорбления чекаю вибачень уважаемий.
«А вам совітую не суньте носа не в свої справи»
Еще раз вам объясняю- это ПУБЛИЧНЫЙ раздел созданный для ВСЕОБЩЕГО обсуждения. Хотите приватности — обращайтесь в «личку» к банку.
И вы так и не поняли что ли? Это НЕ банк принимает решение о «виконавчем проваджени» и НЕ банк его снимает.
Банк в данном случае всего лишь исполнитель. И ВСЕ ВАШИ АППЕЛЯЦИИ ДЛЯ БАНКА РОЛИ НЕ МОГУТ ИГРАТЬ.
Для него есть только решение судебного исполнителя и банк ОБЯЗАН ему подчиняться.
Вот когда выиграете свои суды и банк получит решение от исполнителя открыть ваши счета и банк этого не сделает- вот тогда вы с полным основанием можете говорить, что банк нарушает закон.
А пока банк все делает по букве закона
А пока банк все делает по букве закона
Послушай что я говорю.Если подана апеляція то виконавець повинен зупинити і направити до банку листа.Виконавеця хоче теж щоб я робив як вона каже так само як і ти але я знаю що я вас дур слухатись не збираюсь, а ви можете думати що завгодно.Ти якшо вже спорить почав то закон вивчай, дивись в неті.А те що ти глупим мене назвав то сам свою глупость виказав але я не беру до увагі вислови дурні.Ти ж це невперше робиш.Хайпуеш але для мене ти дурень.
Зупинення виконавчого провадження, не знімає арешти.
Але коли наприклад наклали арешти на майно та рахунки Райфа, та Райф зупиняв провадження, вони просто на мою думку «занесли» в НБУ, та все «порішали» …, бо інакше не вчиняли б дії з рухомим майном під арештом…
Цим зараз займаються відповідні органи…
Цим зараз займаються відповідні органи…
Курс валют в Райффайзен Банке
Євгеній, з 06.05.2023 в силу вступили дії Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану» — тобто, зараз на всі рахунки накладається арешт без можливості користування коштами.
Згідно Закону України зняття коштів з арештованого рахунка можливе в максимальній сумі — 13 400 грн. за 1 календарний місяць (розмір 2-х мінімальних зарплат), за умови, якщо Виконавець (Виконавча Служба) надійше до Банку постанову «Про визначення поточного рахунку клієнта», де буде вказано номер рахунка, з якого Ви зможе зняти кошти. Виконавець (Виконавча служба) опрацьовує такі запити протягом — 2 х робочих днів з моменту Вашого звернення та відправляє до Банку Укрпоштою.
Згідно отриманої від Вас при попередніх комунікаціях інформації, Ваш виконавець не надсилав до нашого Банку постанови «Про визначення поточного рахунку клієнта», відповідно — наразі Вам потрібно звернутись до виконавця для направлення з його боку до банку відповідного документу.
Після отримання банком документу, по рахунку будуть встановлені обмеження, що дозволятимуть знімати передбачені законодавством кошти, а саме — до 13 400 грн. за 1 календарний місяць.
З повагою та турботою,
@RaifHelp