Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк робить людей на окупованих територіях заручниками рашки.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
BohdanZai 27 июля 2023, 23:51
Мій батько знаходиться на окупованих територіях. На карту райфа він отримував пенсію, яка складала його основний дохід. Термін дії карти завершився і щоб її розблокувати, батько звернувся до підтримки банку. Там вирішили провести процедуру ідентифікації, одним із питань було — чи є в нього інші доходи. Батько чесно відповів, що підробляє по можливості. Про те що це неофіційна робота, яка допомагає вижити в окупації, і вона не спрямована на підтримку країни агресора ніхто вже слухати не став. Картку з пенсією розблокувати відмовились. Батько за півтора роки не отримав ні руснявого пашпорта, ні пенсії, ні інших подачок від росії. Але Райффайзен блокує йому можливість розпоряджатись власною пенсією. Мабуть, за думкою банка, батько має жити без грошей, або ж побігти отримувати рашистські документи та ставати в чергу на рашистську пенсію. Саме так працює установа, яка сама не полишила бізнес в Росії.
Райффайзен Банк
Ответ банка
28 июля 2023, 8:59
Добрий день, перш за все дякуємо за очікування.

Нам дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою та дана ситуація завдала незручності і могла суттєво вплинути на Ваші плани. Також хочемо підтримати Вас та Вашого батька, свідомо обізнані, яка ситуація відбувалась та відбувається на тимчасово окупованих територіях. Ми пишаємось незламністю українців.
Додатково хочемо зазначити, що ми є частиною великої міжнародної мережі. Наші акціонери – Райффайзен Банк Інтернаціональ та Європейський банк реконструкції та розвитку – рішуче засудили немотивовану та криваву агресію російської федерації проти України. Райффайзен Банк в Україні є окремою юридичною особою, що зареєстрована та працює виключно на території України та за українським законодавством. Ми дотримуємося всіх українських та міжнародних санкцій та надали з початку війни понад 1 млрд грн, найбільше з-поміж банків, на підтримку українців, гуманітарні та соціальні проєкти.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 3

+
0
Lolik1837
Lolik1837
28 июля 2023, 5:28
#
«Мабуть, за думкою банка, батько має жити без грошей,»

Да ничего банк по этому поводу не думает. Вы слишком много дум ему приписываете. И то , что ваш отец подрабатывает им тоже до лампочки. Они не из-за этого не продлили карту .
Карту не продлили из-за того, что банки не могут быть уверены , что клиент сам распоряжается средствами своей карты . Находясь на оккупированной территории , всегда есть возможность , что-либо карта находится у оккупанта, либо хозяин карты находится под давлением со стороны оккупантов и может перевести деньги туда , куда нужно оккупантам.
Поэтому банки просто блокируют счета, а владельцам все невыплаченные деньги возвращают при возвращении клиента в Украину, либо при возвращении Украины на территорию клиента .

П.С. И вы напрасно жалуетесь на Райф банк. Так делают ВСЕ банки , а не он один. Почитайте отзывы тут на форуме. Уже сотни отзывов на такую же тему о РАЗНЫХ банках

П.П.С. А деньги вашего отца никуда не пропадут . Их вернут при урегулировании ситуации
+
0
VVG75
VVG75
30 июля 2023, 18:13
#
По-перше! Спілкуйтеся Державною мовою. Навіть якщо Ви і являєтеся райфоботом та представником спонсорів війни! Це вже давно усі зрозуміли! Прийшов час знову змінювати свій нікнейм…
+
+8
Lolik1837
Lolik1837
30 июля 2023, 19:01
#
« По-перше! Спілкуйтеся Державною мовою»

Во первых — почитайте ПОЛНОСТЬЮ (не только первое предложение) 10-ую статью Конституции Украины
Во вторых — на этом форуме люди общаются на том языке , на котором им удобно
В третьих — прекращайте сеять ненависть и рознь по языковому признаку
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Банк робить людей на окупованих територіях заручниками рашки.