Навязали страховку,впарили карту за обслуживание которой надо платить

Оформлял открытие карточного счета на зарплату, навязали страховку, как бы обязательную! Потом ещё дали выбрать карту, сказали что она безплатная в обслуживании, а оказалось надо платить за неё каждый месяц!!! Банк с иностранным капиталом, с самым высоким уровнем, позорище, разводняк людей на деньги, шарашкина контора по сути…
Райффайзен Банк
Доброго дня! Перш за все, дякуємо за очікування.

Дуже прикро, що не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою. Ми завжди готові вирішувати питання у індивідуальному форматі та за Вашим бажанням могли б змінити тариф обслуговування на «Райфкартка» — без утримання абонплати.
Хочемо розібратись в ситуації та допомогти. Просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код або номер телефону).
Очікуватимемо на зворотній зв'язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

buffet2100
buffet2100
31 мая 2023, 19:44
Представники банку, ви не правильно написали: замість «не змогли задовольнити Ваших потреб», правильно писати «ми і не планували задовольняти Ваші потреби. Нам головне обібрати Вас якомога більше, щоб нашим батальйонам „Маямі“, „Лондон“, „Монако“ вистачило на ще більші яхти, ще дорожчу нерухомість і т.д.».

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Навязали страховку,впарили карту за обслуживание которой надо платить