Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Аваль — Брехуни

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Nataly15 30 марта 2023, 16:39
Отделение по адресу: Киев, бул. Леси Украинки, 28-А
Я під час воєнного часу знаходжуся за кордоном. Конче потрібні гроші, які в мене є на валютному рахунку. Але, їх зняти — це просто треш!!! Згідно закону України (під час воєнного стану) я можу знімати в еквіваленті 100тис грн/день. АлеАваль щодня вставляв мені палки в колеса: то моя картка розмагнітилася (хоча вона створена в листопаді 2022р), то не той банкомат вибрала, то в мене ліміт мінімальний (який Я СОБІ САМА — за словами працівників банку щодня встановлювала… але це брехня! Я цього не робила), то банк не бачить моі запити, то нічого не працює — давайте ми створимо вам новий віртуальний рахунок… в результаті в мене 3 віртуальні рахунки і вони всі не працюють!!! Напевно, банк забув, що в мене є картка, то я знімала кошти з неї (і о диво: вона не розмагнітилася)! Я зняла кошти з постійними скандалами, дзвінками і кілометровими переписками з коллцентром. Таке розчарування, гнів і зневага до банку, з яким я все своє життя… раніше я вважала, що гірше ПриватБанку в Україні немає! Тепер, визнаю свою помилку… Аваль — найгірший банк в Україні! І якщо його закриють як організацію, що є спонсором тероризму — я буду задоволена! Бо таким чином, жодна нервова клітина жодного українця не постраждає від спілкування і співпраці з цим банком!
Райффайзен Банк
Ответ банка
30 марта 2023, 16:48
Добрий день!
Дякуємо за відвертий відгук.
Нам щиро шкода та прикро, що у Вас склалось таке враження при використанні послугами Банку. Ми повністю розуміємо Ваше бажання мати доступ до коштів за будь-якою карткою та в необхідному розмірі.
Проте, дійсно є певні обмеження, відійти від яких ми не маємо права, адже вони контролюються НБУ. Пояснюємо трохи детальніше — встановлений ліміт фіксується не по окремо взятій картці, а по кожному рахунку — 100 000 грн. на добу на зняття готівки. Щодо платіжних карт, дійсно, пластик може розмагнітитися, що унеможливлює подальше використання.
Для таких ситуацій, ми розробили віртуальні карти це надає змогу нашим клієнтам мати доступ до рахунку в будь-якій точці світу не отримуючи нову карту.
Також, хочемо проаналізувати Ваші звернення та вирішити питання з користуванням карток, просимо написати нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код чи контактний номер). Будемо дуже вдячні.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Минфин
Ответ администратора
31 марта 2023, 16:10
Відгук не зарахований (на 31.03.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку

Комментарии - 1

+
0
lana0210
lana0210
6 апреля 2023, 19:03
#
Да банк вообще всячески пытается не отдавать деньги людям. сочувствую тем, кто вкладывал депозит и теперь его же снять не может. уроды, пользовались все время деньгами людей, а когда им понадобилось снять- фигу огромную показал. судить вас всех нужно! отвратительнейшая поддержка которая постоянно не знает что тебе ответить и копипастит сообщения друг друга. у**** одним словом
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться