Минфин - Курсы валют Украины

Найгірша безпека банку

Проблема решена
olgasever1108 25 марта 2023, 5:56
22.02.2023 з мого рахунку було вкрадено мою зарплату (крали через сайт аліекспрес), побачивши про незаконе списання коштів, миттєво зателефонувала в банк. Крали з картки классік, якою я не користуюсь та не на один сайт вона не привязана. Після звернення до банку мені було запропоновано безкоштовно нову карту, дякую але візьміть собі цей кусок пластику. Я зберігала гроші в вашому банку багато років, але вам наплювати на ваших клієнтів, кошти ви не збираєтесь повертати які вкрадено в вашому банку, довіри після цього до вашого банку немає, накопичувати кошти тепер не буду і нікому не буду радити ваш банк, а навпаки робити антірекламу.
Райффайзен Банк
25 марта 2023, 8:43
Вітаємо!
В першу чергу хочемо подякувати за очікування на відповідь.
Нам щиро шкода, що у Вас склалась така ситуація та Ви зіткнулись з можливим шахрайством. Безпека наших клієнтів – найважливіший пріоритет Банку. Запевняємо, що Банк не проводить сумнівних списань, та не передає дані карт третім особам.
Хочемо зауважити, що всі списання Банк здійснює згідно запитів, які надходять — і якщо в запиті на списання було вказано всі дані / код підтвердження, то ми, на жаль, не можемо «відмовити» в такому списанні. У разі відмови від операції — фіксується заявка на спірну транзакцію.
Ми цінуємо кожного клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання.
Додатково хочемо розібратися та проаналізувати Ваші звернення, прохання написати нам у приватні повідомлення свої дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Будемо вдячні.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 25 марта 2023, 9:05
Вітаємо!
Дякуємо за інформацію. На поточний момент за Вашим зверненням створено заявку на оскарження суми, наші спеціалісти уже активно працюють над цим. Розділяємо Ваше бажання якомога швидше повернути кошти. Розуміємо, що на перший погляд термін може здатися не таким, на який Ви розраховували, адже кошти потрібні саме зараз. Процедура перевірки займає певний час, не хвилюйтеся, ми будемо тримати Вас в курсі — як тільки буде прийнято остаточне рішення, Вам надійде смс з відповіддю.

SergeyNina
SergeyNina
25 марта 2023, 7:56
Пробуйте писать в суппорт Алиэкспресс. Может будут что-то делать с оплатами без подтверждений Имхо. Уважаемый райфайзен банк. При полном уважении к вам — у вас кто-то из сотрудников сливает данные карт и балансы.
25 марта 2023, 19:58
Я писала в Аліекспрес, сказали що нічого не знаємо вирішуйте з банком. Уже куди тільки не писала: НБУ, міжнародний Райфайзен, Кіберполіція. 21 лютого також гроші вкрали, до сих пір не повернули.
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
25 марта 2023, 9:05
Полезный комментарий
25 марта 2023, 19:58
Уже більше місяця ви «працюєте»!
natashaGra
natashaGra
25 марта 2023, 16:36
В банке уже месяц точно проблемы с безопасностью. А банку плевать
Jokets
Jokets
26 марта 2023, 5:27
45−120 дней срок таких заявок и это не правила банка, так что подробные претензии можете себе в одно место засунуть)

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке