Найгірша безпека банку
- SergeyNina
- 25 марта 2023, 7:56
Пробуйте писать в суппорт Алиэкспресс.
Может будут что-то делать с оплатами без подтверждений
Имхо. Уважаемый райфайзен банк. При полном уважении к вам — у вас кто-то из сотрудников сливает данные карт и балансы.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 25 марта 2023, 9:05
- Полезный комментарий
Вітаємо!
Дякуємо за інформацію. На поточний момент за Вашим зверненням створено заявку на оскарження суми, наші спеціалісти уже активно працюють над цим. Розділяємо Ваше бажання якомога швидше повернути кошти. Розуміємо, що на перший погляд термін може здатися не таким, на який Ви розраховували, адже кошти потрібні саме зараз. Процедура перевірки займає певний час, не хвилюйтеся, ми будемо тримати Вас в курсі — як тільки буде прийнято остаточне рішення, Вам надійде смс з відповіддю.
- natashaGra
- 25 марта 2023, 16:36
В банке уже месяц точно проблемы с безопасностью. А банку плевать
Курс валют в Райффайзен Банке
В першу чергу хочемо подякувати за очікування на відповідь.
Нам щиро шкода, що у Вас склалась така ситуація та Ви зіткнулись з можливим шахрайством. Безпека наших клієнтів – найважливіший пріоритет Банку. Запевняємо, що Банк не проводить сумнівних списань, та не передає дані карт третім особам.
Хочемо зауважити, що всі списання Банк здійснює згідно запитів, які надходять — і якщо в запиті на списання було вказано всі дані / код підтвердження, то ми, на жаль, не можемо «відмовити» в такому списанні. У разі відмови від операції — фіксується заявка на спірну транзакцію.
Ми цінуємо кожного клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання.
Додатково хочемо розібратися та проаналізувати Ваші звернення, прохання написати нам у приватні повідомлення свої дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Будемо вдячні.
З повагою та турботою,
@RaifHelp