Налаштування на окупованій території
Проблема не решена!!! Почему стоит, что решена?
Банку додаткову інформацію надіслала. І питання до банку, ви швиденько закрили всі відділення, Вам лячно у Херсоні працювать? А пенсіонерам без пенсії як жити? Сміливі банки працюють.
А вы почему чужим банкинком пользуетесь? Скажите спасибо что банк не заблокировал сейчас все счета и доступ по причине доступа к ним 3го лица
Я не 3-я особа, я друга особа, (це сарказм)дочка пенсіонерки, яка має доступ до картки своєї мами з її особистого прохання, яка 70++ не має можливості керувати своїм рахунком. І шо ви нам заблокуєте? Точно??? А тепер питання бінго…як ми бодалися з райфазеном з приводу здійснити фіноперацію (перекинути кошти на мою картку або заплатити комуналку) без sms не змогли, глуха стіна, але «барига» за % зробив перекид коштів на мою картку за 1 хвилину, я зайшовши з логіном і паролем не можу зробити фіноперацію, а «барига» за % може…ваш хід розумник, чекаю.
Я уточнюю, я з кабінету, зайшовши під своїм логіном та паролем, не змогла перевести кошти або заплатити комуналку, бо потрібен був одноразовий пароль на операції, чужа людина, звичайно взявши СVV код робить за хвилину перекид з маминої картки на мою, райфайзен здриснув з нашого окупованого міста Херсон, а приват, мужні красавці, працюють, дуже мало відділень, але хоч по 1000 з 5 ранку черга, запис і т.д але можнат зняти
У нас в родині, так склалося, користуємося 3 банками, райфайзен, приват та а-банк. Ми на окупованій території, Херсон, роботи нема, доступу до збережень або пенсій — це великий квест. На окупанта не плануємо працювати, дайте хоч доступ до наших власних рахунків!!! Приват, складно, але, +/- з оператором можливо домовитися про підтвердження операцій з окупованої території. А-банк, супер красавці, так, перевіряють, дуже вишукано та толерантно, я не відчуваю себе гімном після всіх перевірок, досить конкретно і швидко, після війни стану їх клієнтом, вони реально клієнтоорієнтовані. Райфайзен писала вище, гівно.
Курс валют в Райффайзен Банке
Для можливості проведення аналізу ситуації просимо написати нам у приватні повідомлення ідентифікаційний код Вашої мами.
З повагою та турботою,
@RaifHelp