Райффайзен позбавив мене доступу до моїх коштів
В доповнення до свого коментаря- на сайті Райффайзена відсутній графік прийому громадян- за адресою https://www.aval.ua/finlokator/info_for_client/ruledoc/ посилання на графік неактивне. А відповіді на моє вчорашнє звернення досі немає. Ось що виходить- у відділенні мені картку не видають і питання моє не вирішують, на звернення на сайті не відповідають, графіку прийому немає, поки я сижу без своїх грошей, злодії
Курс валют в Райффайзен Банке
Одним словом, висновок такий- якщо я колись отримаю знову доступ до своїх грошей- зніму все і ніколи більше не триматиму на рахунку (якщо їх і не вкрадуть шахраї- все одно не маю вільного доступу через дії банку). Відкрию депозит в Ощаді. Один вже маю там, а половину грошей зберігаю в Райффайзені заради диверсифікації і вільного доступу в будь-який момент- але бачу, що даремно.
За наявною інформацією, станом на сьогоднішній день, Банком здійснюється перевірка за попередньо отриманим зверненням, поданим Вами, шляхом заповнення форми «зворотного зв’язку» на офіційному сайті.
Про результати здійсненої перевірки Вас буде повідомлено на електронну адресу.
Дякуємо за звернення.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Пользователь предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.