Минфин - Курсы валют Украины

Установить

замкнутий круг «ХОЧУ КАРТКА»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
xxxll 2 марта 2018, 0:14
кредитна програма «хочу картка» це викачка коштів з кліента. Отримав карту «хочу картка» але не отримав копію договора незнаю ні відсоткової ставки ні умов договора неможу погасить кредит.Умови кредиту нагадують замкнутий круг.Відраховувать кошти з заробітної картки на кредитну з кредитної відраховують відсотки.рахунок на кредитній карткі виходить мінус і так каждий місяць.На прохання відраховувати відсотки з заробітної картки банк відмовляе.СМС повідомлення приходить не завжди.
Райффайзен Банк
Ответ банка
2 марта 2018, 16:44
Доброго дня!
Хочемо відзначити, що в процесі обслуговування Клієнта, при укладенні з ним договорів, Банк надає можливість ознайомитися з усіма необхідними документами. Всі подальші відносини з Клієнтом регулюються положеннями укладених договорів. Так, під час укладання договорів, в тому числі кредитного договору, угоди тощо, Клієнт отримує другий примірник необхідних документів та засвідчує факт отримання такого примірника підписом.
Зауважуємо, що в кредитному договорі зазначається інформація щодо розміру процентної ставки, порядку нарахування/списання процентів та порядку погашення планового платежу шляхом договірного списання з визначеного рахунку.
Повідомляємо, що інформацію про рух коштів по рахунку/стан заборгованості за договором, Ви маєте можливість отримати у формі виписки/довідки у будь-якому відділенні Банку. Маємо зазначити, що згідно з Тарифами Банку, надання виписки/довідки є платною послугою та надається особисто Клієнту за пред’явлення документу, що посвідчує особу.
Крім того, виписка може бути отримана Вами самостійно за допомогою: банкомату (у виписці відображаються останні 10 трансакцій, здійснених за допомогою платіжної картки); інформаційного кіоску (за будь-які 2 місяці); в системі «Райффайзен онлайн», у разі її підключення (максимальний період становить 3 місяці).
У разі необхідності здійснення дострокового погашення заборгованості за кредитом, рекомендуємо звернутись до будь-якого відділення Банку для розрахунку загальної суми боргу.
Також, якщо Вами дійсно не було отримано примірник кредитного договору, прохання додатково повідомити назву/адресу відділення в якому Ви обслуговуєтесь, для проведення подальшої перевірки, зручним для Вас шляхом: повідомленням, відправленим на адресу info@aval.ua, або заповнивши форму зворотного зв’язку на офіційному сайті: https://www.aval.ua/qfeedback/, із зазначенням ПІБ, реєстраційного номера облікової картки платника податків, а також посиланням на даний пост.
Дякуємо за звернення.

Комментарии - 6

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
2 марта 2018, 0:26
#
Сотрудники банка Аваль должны получать приличную зарплату
а банк показывать приличную прибыль для своего акционера.

Так что терпите и платите…
+
+11
Lesika
Lesika
2 марта 2018, 9:06
#
1. При отриманні картки Ви не підписували хіба договір, Вас з умовами не ознайомлювали, чи просто прийшли та «всліпу» її отримали?
2. Що Вам заважає підійти на відділення та отримати свій примірник договору? В Авалі його зобов`язані! видавати. (Це не Приват, де підпис ставите на пустому полі в планшеті...)
3. З зарплатної картки щомісячно на погашення заборгованості списується мінімальний платіж. Якщо не бажаєте сплачувати відсотки — погасіть всю заборгованість і буде Вам радість.
+
0
vze
vze
5 февраля 2019, 21:52
#
https://uniqa.ua/buy/oferta-i-aktsept/

https://uniqa.ua/content/files/offers/1212_1213_offer_10_12_2018_site.pdf
10. ПОРЯДОК ЗМІНИ І ПРИПИНЕННЯ ДІЇ ДОГОВОРУ 10.1. Дія Договору припиняється та втрачає чинність за згодою Страховика і Страхувальника, а також у разі: 10.1.1. закінчення строку дії Договору; 10.1.2. виконання Страховиком зобов’язань перед Страхувальником у повному обсязі; 10.1.3. невиконання Страхувальником зобов'язань, передбачених Договором; 10.1.4. смерті Страхувальника — фізичної особи чи втрати ним дієздатності, за винятком випадків, передбачених статтями 22, 23, 24 Закону України «Про страхування»; 10.1.5. ліквідації Страховика у порядку, встановленому законодавством України; 10.1.6. набуття законної сили судовим рішенням про визнання Договору недійсним; 10.1.7. несплати або неповної сплати чергового страхового платежу відповідно до умов п. 5. Заяви та розділу 5 Оферти; 10.1.8. в інших випадках, передбачених законодавством України. 10.2. Дію Договору може бути достроково припинено за вимогою Страхувальника або Страховика. Про намір достроково припинити дію Договору будь-яка Сторона зобов'язана письмово повідомити іншу не пізніше, ніж за 30 (тридцять) календарних днів до дати припинення дії Договору. Датою повідомлення вважається дата отримання рекомендованого або цінного листа з описом вкладення іншою Стороною. Якщо лист або повідомлення не було отримано у зв’язку з ухиленням
+
0
vze
vze
5 февраля 2019, 21:54
#
Сторони від його отримання за адресою, зазначеною в Договорі як адреса її місцезнаходження, або в разі зміни адреси, про що Сторона не повідомила іншу в порядку п. 8.7 Оферти, то датою повідомлення вважається дата надсилання Стороною — ініціатором розірвання Договору листа іншій Стороні. 10.3. У разі дострокового припинення дії Договору за вимогою Страхувальника Страховик повертає йому страхові платежі за період, що залишився до дати закінчення строку дії Договору, з відрахуванням нормативних витрат на ведення справи у розмірі 40%, фактичних страхових виплат, що були здійснені за даним Договором. Якщо вимога Страхувальника обумовлена порушенням умов Договору Страховиком, то Страховик повертає Страхувальнику сплачені ним страхові платежі повністю. Сплачені страхові платежі за минулі роки не повертаються. 10.4. У разі дострокового припинення дії Договору за вимогою Страховика Страхувальнику повертається повністю сплачений ним страховий платіж. Якщо вимога Страховика зумовлена невиконанням умов Договору Страхувальником, то Страховик повертає Страхувальнику страхові платежі за період, що залишився до дати закінчення строку дії Договору, з відрахуванням нормативних витрат на ведення справи у розмірі 40%, фактичних страхових виплат, що були здійснені за Договором. Сплачені страхові платежі за минулі роки не повертаються.
+
0
vze
vze
5 февраля 2019, 21:55
#
10.5. У випадках, коли повернення страхових платежів відбувається з відрахуванням нормативних витрат на ведення справи, у відповідності до п. 10.3. та 10.4. цієї Оферти, сума страхового платежу до повернення розраховується за формулою: СПП = СПС – СПФ – ВВС – ФВВ, при цьому: СПС = Страховий платіж, який був фактично сплачений Страхувальником, в грн, СПФ = Страховий платіж за фактичний Строк дії Договору = ПЗ/365* × ДФ, в грн, де ПЗ = Загальний річний* страховий платіж за Договором, в грн. ДФ = Кількість днів, протягом яких Договір фактично був чинним, днів. ВВС= Нормативні витрати на ведення справи = СПЗ × 30%, де СПЗ = Страхова премія за період, що залишився до закінчення дії Договору (сплаченого періоду страхування) = ПЗ/365 × ДЗ, в грн. ДЗ = Кількість днів, що залишились до закінчення дії Договору (сплаченого періоду страхування), днів. ФВВ = Фактичні виплати страхового відшкодування здійснені Страхувальнику, в грн. При цьому до фактичних виплат прирівнюються заявлені страхові виплати.
10.6. У разі дострокового пр
+
0
vze
vze
5 февраля 2019, 21:57
#
И да!!! читать договор надо( разорвать этот договор можно, можно возвращать страховку по КРЕДИТУ, а не кредитке до 14 дней сообщив об этом в страх.компанию «Уніка життя»
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться