Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Киев, ул. Харьковское шоссе, 2

Адрес:
Киев, ул. Харьковское шоссе, 2
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (касса: 09:00-17:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
25 июля 2024, 11:40
Абсолютна не компетентність, не обізнаність співробітників колл-центру. Коли я питав чи роблять вони крос-курс обміну валют доллар/евро, як в інших нормальних, мобільних банках мені сказали, що так але тільки через касу. Коли я запитав про курс, мені сказали що він вказаний на сайті. Я записався спочатку в одному віддалені в касу, але плани змінилися і попросив в той же день змінити відділення на інше, та дівчина в колл-центрі була настільки «розумна», що записала двічі!!! в теж саме відділення, яке було мені не зручне. В відділенні менеджер не пояснив, що на справді це буде не крос-курс, а дурний обмін долар-гривня-евро. В іншому випадку, я перерахував би і пішов в інший банк. А так, я втратив 450 євро, за то банк на рівному місці заробив за день 22,000 грн. Сподіваюсь після мого відгуку таких простаків стане менше у банку і інші клієнти кілька разів подумають перш ніж звертатися чи не надурять його наступного разу.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
25 июля 2024, 11:46
Добрий день!

Нам прикро, що у Вас склалось таке враження. Хочемо пояснити, що Райф не здійснює обмін валют по крос-курсу. Тобто, якщо Ви бажаєте обміняти долар на євро, то спочатку відбувається обмін долар — гривня, далі гривня — євро. Курс буде актуальним на момент обміну в касі відділення. Також переглядати курси валют можна на сайті Банку за посиланням: https://raiffeisen.ua/currency.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію, а тому просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код, або фінансовий номер). Очікуємо на зворотній зв'язок!
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отделения и банкоматы Райффайзен Банка в Киеве 🏦 / Отделение Райффайзен Банк: ул. Харьковское шоссе, 2, Киев

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Киев, ул. Харьковское шоссе, 2.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Киев, ул. Харьковское шоссе, 2- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.