Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Киев, ул. Юрия Ильенко, 32

Адрес:
Киев, ул. Юрия Ильенко, 32
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:30, перерыв: 13:00-13:45), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
21 июля 2023, 8:20
ровно неделю назад писал о воровских действиях ОПГ «банк» (Выманив у меня деньги, мошенники две недели отказываются регистрировать свою же карточку), мне ответил «робот-менеджер» с обещанием во всем разобраться. Что же изменилось за прошедшую неделю? НИ ЧЕ ГО. Берегите свои деньги, мошенники не спят. Хочу заметить к сотрудникам отделения у меня претензий нет, ворует уголовная верхушка, это их философия жизни
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
21 июля 2023, 8:38
Добрий день!
Дякуємо за очікування на відповідь. У нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.
Нам щиро прикро, що склалась така ситуація та Ви зіткнулись з можливим шахрайством.
Безпека наших клієнтів — найважливіший пріоритет Банку. Запевняємо, що Банк не проводить сумнівних списань, та не передає дані карт третім особам.
Хочемо зауважити, що всі списання Банк здійснює згідно запитів, які надходять — і якщо в запиті на списання було вказано всі дані / код підтвердження, то ми, на жаль, не можемо «відмовити» в такому списанні. У разі відмови від операції — фіксується заявка на спірну транзакцію. Для цього, достатньо зателефонувати в Інформаційний центр Банку або написати в запит «Чат» Райффайзен Онлайн.
До того ж, при відкритті рахунку до карти автоматично підключається послуга 3D Secure — за допомогою цієї функції операції в інтернеті виконуються з підтвердженням за допомогою одноразового коду, що надсилається на Ваш номер телефону та без введення даного коду буде неможливо провести операцію.
Ми цінуємо кожного клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання.
Просимо, написати нам у приватні повідомлення, для більш детальнішого аналізу з вказанням даних (ідентифікаційного коду або номеру телефону).

З повагою та турботою,
@RaifHelp
5 не засчитана
14 июля 2023, 8:27
за 50 (пятьдесят)грн купил карточку банка 07.07.23, банк отказывается ее регестрировать, сездил в отделение, сказали ждать. Жду неделю. Банк опустился до того что ворует по 50грн
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
14 июля 2023, 8:57
Добрий день!

Дякуємо за очікування відповіді! Нам прикро, що у Вас склалось таке враження про роботу Банку. Ми будемо раді Вам допомогти із реєстрацією картки, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер, або ідентифікаційний код, а також більш детальний опис причини відмови реєстрації. Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
3 июля 2023, 10:52
Шевченківське відділення номер 11 у м. Києві відмовляється видавати кошти (переказ) у готівковій формі, нав’язує непотрібні банківські послуги (відкриття рахунку, видачу картки тощо), марнує час клієнтів, нав’язує медичне страхування, у сфері якого працівники демонструють некомпетентність.

Послуги відділення надаються на неадекватному рівні.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
3 июля 2023, 10:59
Вітаємо!
Нам щиро прикро, що Ви залишилися незадоволені візитом в наше відділення Банку. Ми цінуємо кожного клієнта та намагаємось створити найкомфортніші умови для обслуговування. У нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.
Дуже хочемо розібратися у питанні детально та провести аналіз ситуації і спробувати допомогти, а тому просимо надати в особисті повідомлення Ваш ідентифікаційний код або фінансовий номер телефону. Будемо вдячні за Ваш зворотній зв'язок, для нас це дуже важливо.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
5 не засчитана
3 декабря 2021, 19:14
Варецкая Елена
Выражаю огромную благодарность заведующей отделением № 11(Киев — ул Юрия Ильенко 32) Ирине Анатолиевне. Необыкновенно компетентный, внимательный и квалифицированный специалист. К тому же- с высокими человеческими качествами. Был довольно сложный вопрос, требующий уточнений и внимания. Все вопросы удолось решить. Спасибо большое, Ирина Анатолиевна.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
3 декабря 2021, 19:19
Доброго вечора!
Дуже дякуємо Вам за приємні слова на адресу наших працівників. Обов'язково передамо їм інформацію і подякуємо за роботу.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Ответ администратора
Минфин
5 декабря 2021, 10:32
Отзыв не подтвержден «Минфином» (на 05.12.2021).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Киев, ул. Юрия Ильенко, 32 .  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Киев, ул. Юрия Ильенко, 32 - конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.