Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Кременчуг, бул. Пушкина, 7

Адрес:
Полтавская область, Кременчуг, бул. Пушкина, 7
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-16:45), тех. перерыв: 16:45-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
12 марта 2024, 10:32
Всі кому заблокували картки, пишем скарги сюди https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals і залишаємо рейтинг 1 із 5 додатку в App Store або Google Play.

1. Була картка. Давно. По картці були в районі 10 штук платежів за 3 місяці від «Нової пошти».
2. Картку заблокували.

Банк вамагав:
1. Кожний скрін по кожній операції з доказами який не можливо зробити. Наприклад, банк вимагав щоб на кажному скріні дані і про номер накладної і ПІБ.
2. Банк вимагав довідки про доходи за весь періоди життя.
3. Банк вимагав довідки з кожного іншого банку, куди я переводив колись кошти що це мої картки.
На все це я витратив купу часу і бензину.
Навіщо? Щоб довести щоб співробітники дані мають розумові відхилення, а не погодитись з блоком.

Банк отримав все дані по платежам, платежі подтведжені.
Суть питання була закрити.

Але банк картку не розблокував і запросив наступне.

1. Фото і опис того, що я відпавляв по кожній транзакції.
2. Опис того, чому я використовував карту Райф. Так, це дебільно звучить але так і є.
3. Увага, докази того, звідки кошти на які я купляв облігації в іншому банку.

Тобто.
Райф ВИМАГАЄ ОБОВ’ЯЗКОВО дані про операції в іншому банку, які до нього не мають зовсім жодного відношення ніяк взашалі.
Комментарии (7)
Ответ банка
Райффайзен Банк
12 марта 2024, 10:39
Добрий день!
Запевняємо, у нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові докласти максимальних зусиль, для вирішення питання у найкоротші терміни.
Райф — великий системний європейський банк, що чітко виконує вимоги законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту ваших коштів. Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.
Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Також зазначимо, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Неодноразово було прохання написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Щиро очікуємо на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
28 декабря 2021, 20:11
На сайте Минфина и сайте банка указано, что в райффайзен банке Кременчуга принимают чешские кроны. Приехал в ближайшее отделение на бульваре Пушкина, кассирша увидела пачку крон в руках, заявила, что такую валюту они не меняют, (только в крупных городах: Киев, Харьков, Львов)
Мол, не первый раз к ним приходят с непонятными бумажками.
Знал бы, поменял во Львове, ехал через Львов. А так поверил информации на сайте Рафайзен банка и Минфина. Остался дома без наличных денег. Зачем размещать на сайте лживую информацию?
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
28 декабря 2021, 23:06
Доброї ночі! Дякуємо за те, що знайшли час залишити відгук та приносимо вибачення за тривале очікування. Вранці розберемось в ситуації та надамо детальні коментарі.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Ответ администратора
Минфин
29 декабря 2021, 11:14
Добрый день.
Примите извинения, если информация, размещенная на нашем сайте, ввела в заблуждение. На сайте «Минфин» указаны курсы и доступные валюты по банку в целом, без привязки к конкретным отделениям: https://minfin.com.ua/company/aval/currency/.
Поэтому перед посещением отделений с целью валютообмена рекомендуем перезванивать или в такое отделение, или в контакт-центр банка для уточнения наличия возможности провести интересующую вас валютообменную операцию и актуального курса в конкретном или ближайшем к вам отделении банка.

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Кременчуг, бул. Пушкина, 7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Кременчуг, бул. Пушкина, 7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.