13.08.2026 в Банку Альянс відмовились приймати моє звернення через електронну пошту, чим порушили Закон України Про звернення громадян (це підтвердили в НБУ), і я особисто заніс своє звернення у Головне відділення Банку щодо повернення мені коштів по закінченню депозиту і замовлення готівки на касу, яке зареєстроване під № Г-2288. Відповідь має надійти до 13.09.2026, якої досі нема.
Вчора 09.08.2026 через чат підтримку нагадав про своє звернення і попередив, що відправлю скаргу в НБУ на порушення норм Закону України Про звернення громадян Банком, а також зі відмову повертати кошти клієнту. Обіцяли перевірити і опрацювати. Станом на ранок 10.09.2026 відповідь на своє звернення від 13.08.2026 я ще не отримав.
Я починаю переконуватись в тому, що Банк Альянс дійсно проблемний, має проблеми з виплатами коштів клієнтам і на це має зреагувати НБУ, куди планую 14.09.2026 відправити звернення, якщо до 13.09.2026 не отримаю офіційну відповідь належним чином.
Неповернення депозитних коштів клієнту по закінченню депозиту (в межах 100000 грн в день) це серйозне порушення норм НБУ і тягне за собою санкції від НБУ.
Ще півроку назад я хотів оформлювати/переоформлювати депозит в Банку Альянс, зараз я ненавиджу цей банк і його працівників, особливо В.Букрицю який підписує листи не читаючи і хочу якнайшвидше забрати свої заощадження.
В Банку Альянс зараз просто небезпечно тримати свої кошти, це я вже зрозумів точно!
Альянс Банк
Доброго дня! Ми перевірили інформацію за вашим зверненням. Відповідь для вас уже підготовлена, а кошти можна буде отримати у Центральному відділенні банку, як ви і зазначали у зверненні.

Сподіваємося, що після вирішення питання ваше враження про банк зміниться на краще 🤝

CactoTak
CactoTak
10 сентября 2026, 13:25
Півроку назад хотів оформлювати депозит? Жартуєш? Де ти був? В якому бункері? НБУ ще в минулому році Альянс Банк штрафував за порушення не один раз. Забирай гроші і тікай
10 сентября 2026, 15:16
Я не слідкую за новинами. І не звернув би увагу на діяльність Банку, якщо б по відношенню до мене в Банку не почали займатися інтригами взимку.
energy1
energy1
10 сентября 2026, 14:27
Якщо депозит дійсно закінчився, то його повертають без проблем. Тут же описується якесь заплутане дійство і звернення невідомо з приводу чого. Про що конкретно мова? Депозит закінчився — то йдіть і забирайте, навіщо електронні листи, ще щось.
10 сентября 2026, 15:08
Є переконлива інформація, багато відгуків, що не повертає Банк Альянс депозити або вчасно або в межах значно менше 100000 грн в день, тому я написав звернення офіційне, щоб зарезервували кошти і повернули вчасно та в повній мірі. Звернення написано завчасно, зареєстровано, а відповіді на 28-й день нема. Який висновок має клієнт зробити? 1. Банк порушує терміни розгляду звернення громадят, а це порушення Закону. 2. Банк не може гарантувати повернення депозиту по закінченню. 3. Проблеми з поверненням коштів в Банку є і це вже не чутки, а факт, тому відповіді нема.
В понеділок відправляю скаргу в НБУ з вимогою перевірити діяльність Банку Альянс та допомогти повернути депозит по закінченню, якщо до 13.09.2026 я не отримаю листа з Банку про резервування коштів на виплату мені, все просто і логічно.
kkk1Dsws
kkk1Dsws
11 сентября 2026, 9:23
Це не Альянс банк, а Шахрай банк. Там постійно затримують виплати, відмовляються відповідати на питання клієнтів та блокують рахунки просто так. Не раджу тримати там свої гроші і користуватися рахунками
11 сентября 2026, 11:05
Що там проблеми з виплатами клієнтам я вже зрозумів, відчуваю на собі, станом на 11.09.2026 відповіді на своє звернення не отримав
11 сентября 2026, 12:13
Після другої спроби через чат підтримку, отримав відповідь нарешті, що кошти будуть зарезервовані для мене у відділенні для виплати депозиту. Коли отримаю кошти, напишу відгук як все пройшло. В жодному банку у мене не було такої напруженої обстановки як в Банку Альянс, банк однозначно проблемний

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Альянс Банк 💰 / Отзывы о Альянс Банке 📝 / На моє звернення щодо повернення коштів по закінченню депозиту відповіді досі нема з Банку