Це не банк ,це *** які не цінять не героїв військових, ні їх дружин з інвалідністю
- Ответ банка
- iaalliance
- 3 апреля 2026, 17:49
Наталія,
Ми перевірили інформацію щодо вашого питання. Для його вирішення наразі не вистачає таких документів:
1) довідки про проходження військової служби (форма 5);
2) довідки про проходження військової служби із зазначенням періодів участі у бойових діях (форма 6).
Будь ласка, надайте ці документи співробітникам банку у зручний для вас спосіб, і ваше звернення буде успішно опрацьовано. Дякуємо і віримо, що все вирішиться максимально швидко — ми зробимо для цього все можливе.
1) довідки про проходження військової служби (форма 5);
- 3 апреля 2026, 18:05
Я можу всі до єдиного документу які я надала банку скинути щоб всі бачили,чому ж якщо виникли запитання ви одразу не відписав мені,не подзвонили,ви мене ігнорували бо я хвилювалася що ви щє щось придумаєте ,я вже другий раз беру форму 5 ,її дуже тяжко взяти чоловік на завданнях, а йому постійно треба просити комбата за довідку,ви кажете що вона дійсна всього 30 календарних днів,знову протягнули час що вже довідку потрібно третій раз брати ,ви просто знущаєтеся,ви зімною зв,яжетеся,та чому ж ви не відповідали коли я з вами через день хотіла зв,язатися неиа слів ,і здоров,я так знущатися надімною ,у вас свої закони ,я щє раз кажу пакет документів пройшов в отп банку, а вам все не таке
- 3 апреля 2026, 18:07
Щобуло не так з довідкою форми 5? ,я їх тілтки взяла другий раз вам одразу надала,я вам скинула убд серію ,і ким виданий ,я про довідку про убд перший раз вже нове від вас чую тварі
- 3 апреля 2026, 18:13
Яка форма 6? Вона видасться коли б мій чоловік закінчив служити,і звільнений був ,а він в надалі служить,тому требувати довідку 6 цебезглуздо ,я так цього не залишу ,ви просто тягнули час щоб я в третє я дура обливали пороги і щє два місяці далі вам платила відсотки,що термін форми 5 через місяць знову вийшов
- Ответ банка
- iaalliance
- 6 апреля 2026, 16:06
Наталю, ми ще раз уточнили все в деталях і повертаємося до вас із відповіддю
а) Щодо Форми 5: ви подали її двічі, але обидва рази форма була протермінованою, бо вона видана 15 січня. Будь ласка, надайте форму, термін дії якої не перевищує 30 днів.
б) Якщо ваш чоловік — військовослужбовець на контрактній основі, необхідно подати лише одну з довідок нижче:
1) Довідка згідно з додатком 1 до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 413 (далі - Порядок № 413)
АБО довідка за формою 12 згідно з додатком 28 до Інструкції з діловодства у Збройних Силах України, затвердженої наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 31.01.2024 № 40 (далі - Інструкція № 40)
2) Довідка згідно з додатком 4 до Порядку № 413 або довідка за формою 12 згідно з додатком 28 до Інструкції № 40
3) Довідка згідно з додатком 6 до Порядку № 413 або довідка за формою 12 згідно з додатком 28 до Інструкції № 40
Курс валют в Альянс Банке
Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження, і перепрошуємо за незручності.
Хочемо запевнити, що банк не відмовляє у списанні відсотків, якщо подається повний пакет документів.
Дякуємо за створену заявку — ми прямо зараз усе перевіримо та підкажемо, з чим виникли складнощі та як діяти далі.
Ми дотримуємося всіх правил і вимог законодавства, тому сподіваємося, що це питання буде вирішене якнайшвидше.