Jullli 7 февраля 2026, 23:18
Я є клієнтом банка біля двох тижнів і думаю з мене достатьо!
1. За оплату через Google Pay- стягнули комісію, служба підтримки пояснила що за переказ кридитних коштів стягується коміссія, але до чого мені ця інформація? я не переказував кошти я заплатив через платіжну систему.
2. Підвищений кеш бек 5% за комуналку? — брехня в списку компаній за платежі яким нараховується кеж бек за мою адресою всього 2 таких компанії а за решту ще 4 копанії комісія!!!
3. Хотів здійснити платіж на ФОП, пише ліміт привищений, дзвонив 9 раз в службу підтримки чекав кожного разу по 3хв. після чого мені повідомляли що немає вільних операторів і скидали, написав їм в телеграмі о 15:11 оператор написав чим я можу вам допомогти о 17:03.
4. Розібрався з лімітами, здійснив оплату о 17:26, зараз 23:15 платіж ще не виконаний, досі в обробці, думаю в такому стані він може бути декілька днів.
5. Питаю оператора як розраховується комісія за такими платижами, у них на сайті написано до 99999грн — 5грн, бачу з мене взяли 31.80грн, питаю чому саме 31.80грн, оператор каже в кожному випадку комісія призначаєтся системою автоматично- ми не знаем від чого вона залежить.
Альянс Банк
13 февраля 2026, 17:56
Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про банк.

Ми перевірили ваш запит і бачимо, що ви вже зверталися до служби підтримки, і оператор надав роз’яснення щодо ваших питань.

1. Ваш платіж через Google Pay за доставку на платформі пройшов як переказ коштів, а не як звичайна покупка. Тобто гроші спершу йдуть через платіжну систему, а потім на платформу. Через це Google Pay списує комісію. Це не помилка банку і не проблема вашого рахунку, а особливість роботи системи для такого типу платежів.

2. Щодо сплати комунальних платежів: список компаній доволі обширний. Кешбек нараховується за оплату комунальних, які здійснюються на рахунок компанії-отримувача і підтягуються із запропонованих шаблонів після введення назви або реквізитів.

3. По ФОП: бачимо, що ви отримали всю необхідну інформацію, але будемо раді допомогти, якщо виникнуть будь-які інші питання.

4. Бачимо, що платіж платіж було успішно проведено у будній день, як вам і повідомляли.

5. Щодо комісії: згідно тарифів банку вона складає 0,2% за рахунок власних коштів, якщо сума переказів перевищує 50 000 грн на місяць. Тому списання відбулося згідно тарифу.

Сподіваємося, ви зміните свою думку про нас на краще. А якщо у вас виникнуть додаткові питання, ми поруч 🤝

Qwerty1999
Qwerty1999
8 февраля 2026, 1:49
1. Знову наступили на ті ж самі граблі, чи це повтор скарги від 01.02.2

2. кешбек 5% по 2 компаніям — це теж гроші

3. підтримка відповіла через 2 години — значить вона все ж існує

4. iban-платежі в неопераційний час можуть чекати своєї черги
на обробку або схвалення до проведення

Висновок: чимось не влаштовує конкретний банк — закрийте
в ньому всі рахунки та живіть далі своїм життям.
9 февраля 2026, 8:33
Кидалово не закінчилося) замість заявленної комісії за переказ в сумі 31грн зняли 131грн. Люди біжіть з цього банку. Ні який кешбек не покриє приховані комісії на кожному кроці.
13 февраля 2026, 18:13
1. Мені все одно як ви провели мій платіж, це не моя проблема ви моглиб хочаб літаком його доставляти, а потім сказати що це особливості роботи чи то сайта чи то ваша, але це не означає що я маю за це платити. Не можете здійснити операцію так як було визначено- відмовтесь я не просив її робити як переказ коштів між картками!
2.Комунальні платежі! Ви пропонуєте кешбек за електрику та газ, за все інше, а саме: Вода, домофон, опалення, вивіз сміття, ліфти, експлуатаційні витрати я заплатив би вам з комісією! Так пешіть правду! Кешбек за деякі комунальні послуги.
3.Я отримав необхідну інформацію через 2 години після того як звернувся з питанням.
4.Що ви за банк якщо платежі робити тільки в робочі дні? Напешіть зразу працюємо з 8:00 понеділка до 17:00 п’ятниці. По вихідним не турбувати!
5.Куда вам кинути скрін з вашого застосунку де пишеться коміссія 31.81грн, а після проведення операції 131.80??? Це просто шахрайство!!!
iaalliance
iaalliance
13 февраля 2026, 19:23

Ми насправді хочемо допомогти і розібратися у вашому випадку, бо цінуємо вас як клієнта і прагнемо, щоб ви були задоволені сервісом банку.

Давайте ще раз проговоримо суму комісії за вихідний переказ на рахунок в іншому банку за рахунок власних коштів:

1) Без комісії, якщо сума до 50 000 грн.
2) Комісія 0,2%, якщо сума понад 50 000 грн.

У вашому випадку 131,80 грн — це саме 0,2% від відправленої вами суми, тому тут все коректно.
Банк працює на ринку більше 30 років, і всі операції здійснюються прозоро та виключно у рамках законодавства.

Щодо комунальних послуг: якщо якісь із ваших постачальників ще не підключені до кешбек-партнерів, можете оплачувати тих, хто підключений, і отримувати кешбек за ці платежі. Так ви вже отримуєте вигоду, яку надає банк.

Також зазначимо, що у нас дійсно вигідні тарифи по різним продуктам, і ви завжди можете порівняти і переконатися.
13 февраля 2026, 18:19
Порада представнику банка! Я розумію що ви нічого не верішуєте і пишете цю маячню тому що повинні. Але я вирішив все одно піти з вашого «Банку» і вам раджу, наступним вони кинуть вас) Є чудове українське преслів'я «Краще з розумним загубити чим з дурнем знайти» люди не ведіться на неіснуючі вигоди.

Главная / Банки Украины 🏦 / Альянс Банк 💰 / Отзывы о Альянс Банке 📝 / Приховані комісії, платежі обробляються десятками годин, служба підтримки відсутня!!!