Заблокували карту без пояснення причини та утримують кошти незаконно

Минулого місяця відкрив карту, тому що вигідно купувати валюту. Цього місяця заходжу в додаток банку, намагаюсь здійснити траназацію. Пише «Вашу карту заблоковано ». Звертаюсь в підтримку, відповідь — «Чекайте 30 днів, внутрішня перевірка банку ». Я перепрошую, чому я маю чекати свої кошти 30 днів. Ви жодного права не маєте утримувати кошти, без рішення суду! Конкретної прчини блокування банк не вказав і зловмисно утримує кошти. Я пропонував надати документи, в підтримці вказали, що їм нічого не потрібно і щоб я чекав 30 днів. Це абсурд, на карті мої збереження, мені потрібно за щось жити, оплатити оренду квартири. Жоден банк так довго не перевіряє, а тим паче утримує кошти. Запитав чи можу закрити рахунок , — відповіли «ні «, чекайте 30 днів перевірки. Тобто навіть закрити і вивести кошти не можу. Це вже зловмисне заволодіння моїми власними коштами.
Шановні відвідувачі МІНФІН, Я Вам не раджу користуватись банком АЛЬЯНС, та раджу закривати рахунки в даному банку. В даного банку немає клієнтоорієнтованості.
Прошу допомогти вирішити проблему і вжити міри!
Альянс Банк
31 октября 2025, 16:16
Володимире, вітаємо!

Ми перевірили інформацію за вашим запитом – станом на зараз перевірка все ще триває.

Запевняємо вас, що картки та рахунки не блокуються без поважних причин. Рішення щодо блокування приймається відповідно до вимог фінансового моніторингу та чинного законодавства України.

У разі необхідності вам буде надіслано запит на надання додаткової інформації для належної перевірки. Після цього буде ухвалене фінальне рішення.

Термін розгляду може становити до 60 днів. Просимо вас очікувати та сподіваємося, що питання вирішиться якнайшвидше.

1 ноября 2025, 14:34
Ви все ще утримуєте мої кошти, негайно закривайте рахунок і дайте змогу вивести кошти!!!
12 ноября 2025, 15:34
Все ще утримують кошти, підтримки 0 , шахраї!
18 ноября 2025, 19:38
Карту так і не розблокували з коштами, шахраї! Вже пройшло більше 40 днів, вони все ще утримують кошти. Просто жах , а не банк. Всі заощадження були на карті , я 2 місяці їх не можу вткористоувати. Підтримки в даного банку немає , це повний 0. Нічого не знають і пояснення не можуть надати. Встановлюють якісь свої терміни то 30 днів на перевірку то 60 , як їм захотілось. Це просто жах.

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Альянс Банк 💰 / Отзывы о Альянс Банке 📝 / Заблокували карту без пояснення причини та утримують кошти незаконно