Заблокували мої особисті кошти без пояснення причин

DeeMON4ik 19 сентября 2025, 15:21
В середині серпня випадково помітив що мої картки в Alliance банку заблоковано — і гривневу і єврову. Без жодних повідомлень з боку банку. Декілька разів звертався у техпідтримку банку — і в Telegram-чаті і телефоном.
При першому зверненні мені повідомили що це якась планова перевірка та через 30 днів рахунки розблокуються.
При другому зверненні повідомили що терміни розблокування невідомі
При кожному наступному зверненні інформація була абсолютно різною — то планова перевірка, то якась скарга (незрозуміло на що та від кого), то фінмоніторинг, то ще щось. То 30 днів буде перевірка — то 60. Інформація (точніше дезінформація) явно вигадана, встановити причини блокування та спланувати подальші дії так і не вдалось.
Співробітники техпідтримки нагадують ботів — жодних прямих конкретних відповідей на запитання, постійна дезінформація, шаблонні відповіді не по темі, одностороннє завершення діалогу при невирішеній проблемі. Суцільний жах!

Пройшло вже набагато більше заявлених 30 днів — картки досі заблоковано, жодної причини блокування не озвучено, кошти заморожені. Більш гіршої якості послуг уявити складно, схоже на відверте «віджимання» особистих коштів під будь-яким надуманим предлогом
Альянс Банк
24 сентября 2025, 16:27
Дмитре, добрий день!

На вашу електронну пошту банк надіслав лист із проханням надати письмове обґрунтування щодо зарахувань і списань, здійснених за вашими рахунками. Будь ласка, надайте відповідь найближчим часом. Отримавши від вас інформацію, ми оперативно повідомимо про подальші дії.

Сподіваємось на швидке вирішення питання та чекаємо на відповідь від вас.

25 сентября 2025, 11:57
Ніяких листів окрім рекламного спаму мені на пошту не надходило! Можу надати відповідні скріни. У папці «Спам» теж первірив
25 сентября 2025, 14:15
Побачив, виявляється ще 17.09.2025 було повідомлення від невідомої адреси Info Mailbox з вимогою надання мною пояснень у письмовій формі по КОЖНІЙ транзакції за ВЕСЬ період користування картками! Звичайно ж прям всі транзакції я навряд згадаю, але по основним можу надати пояснення. Прошу надати мені шаблон-зразок для написання пояснення у письмовій формі
29 сентября 2025, 14:22
Я заповнив лист-пояснення з усіма подробицями, підписав електронним підписом. Окремо надав деякі скріни підтверджуючі транзакції. Чекаю на зворотній зв’язок та розблокування рахунків

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Альянс Банк 💰 / Отзывы о Альянс Банке 📝 / Заблокували мої особисті кошти без пояснення причин