Блокування картки

Amina2203 9 июля 2025, 15:37
Скинула на картку кошти з іншої ж своєї картки, проходить 1 день заходжу щоб розрахуватися за лікування, а тут на тобі «Вашу картку заблоковано». Я не розумію чому, першим ділом пишу в тех.підтримку на моє питання чому картка заблокована отримую відповідь: «Ваша картка проходить персональну перевірку так як це стандартна практика банків» на моє питання« Чому саме проходить перевірка моєї картки?» також точної відповіді я не отримала. На питання скільки мені очікувати по часу, отримую відповідь: «Точного терміну вказати не можемо» я питаю скільки по часу хоч приблизно, ніхто нічого не знає, а отримую нечіткі відповіді. Вибачте але це найгірший банк яким я коли небудь користувалася. Ні разу інші банки не блокували мою картку саме з таких причин, а якщо все-таки було якесь блокування мені чітко пояснювали чому і казали чіткий термін розблокування і це максимум займало декілька днів цікаве, в не відповідали лиж би відповісти. А ще саме цікаве те, що персональна перевірка займає до кількох місяців, вибачте, а якщо мені дуже потрібні мої кошти мені що чекати їх місяцями?
Альянс Банк
10 июля 2025, 18:34
Аміно, добрий день!

Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про наш банк.
Запевняємо, що ми ніколи не блокуємо картки без поважних причин. Рішення щодо блокування рахунку може бути прийняте відповідно до вимог фінансового моніторингу та чинного законодавства України.

Ваш запит в роботі, і ми обов’язково надамо чітку відповідь щодо подальших кроків, щойно отримаємо інформацію від відповідального підрозділу.

Ми розуміємо ваші емоції та робимо все можливе, щоб повернутися до вас із відповіддю найближчим часом.

9 июля 2025, 18:08
Часто скидували с інших своїх карток в Альянс? Давно є клієнтом Альянса?
Amina2203
Amina2203
9 июля 2025, 19:22
Ні, не давно. Одна транзакція зарахування на картку
16 июля 2025, 9:38
А від інших люлей перекази не приймали?

Курс валют в Альянс Банке

Курс валют в Альянс Банке